SHIVA42: jinak mela jsem doporuceni na tuhle Dulu...a je to opravdu sympatická žena
Dula Silvie - Dula Silvie
http://www.dulasilvie.cz/
v lete nemohla...
ale byla jsem u ni na schuzce...neb casto doprovazi do podoli a ja chtela slyset nejake finty..jak tam ke vsemu pristupovat....
PETEKKA: jasně že je to bolestivé nikdo nenyvrací...ale podle mého mě aspon naučili jak s tou bolestí pracovat...což mi u prvního porodu chybělo...a proto jsem taky nakonec do sebe nechala narvat co šlo...:/
Každopadně tet po druhém porodu.(neplánovaně doma) jsem byla fit až jsem žašla, ale
stala se mi divná věc...a to že za 14 dní jsem dostala znovu porodní bolesti, které se opakovaly celou noc...nebylo to jen zavinování dělohy..což mimochodem bolí ješte víc po každém dítěti..takže po 5h.jsem byla totálně vyřízená a nechápala co se děje...každop.než se trápit někde na pohotovosti...kde by do tebe jen něco píchali...což v ten moment s novorozenátkem se úplně vylučovalo...jsem si začala se zatnutými zuby a slzy v očích řikat..
s láskou bolest přijmám, s láskou bolest odevzdávám...
tohle mě naučila teta...je to také taková afirmace...ale nějakym zpusobem to funguje...
takže pak ani nevim jak s tou bolesti jsem usla....a pak už se nic díky bohu neopakovalo...
Prostě vse to je o psychyce..a jak dokážeš ovládnout své tělo...