ANDELICEK_ANDY: tak ono jde taky o to jak jsi to podala.
Já mám prima doktora, je, řekla bych, pečlivý, ale rad nechá tělo aby se ozdravilo samo. Zatím jsme u nej za 3,5 roku se trema detma a dva dospěli byli parkrat. Jednou aby nám potvrdil neštovice, jednou když si syn rosekl hlavu, jednou když dcera měla zánět středního ucha, jednou když druhá dcera mela zánět středního ucha, jednou já pro doporučení na gyndu a jednou když si syn rosekl ret. Za celou dobu nám predepsal jen jednu masticku (arašídové maslo s růžovým olejem na moji vyyrazku, které si všiml) jinak vždy vysetril, osetril, poradil a většinou schrnul, že jsme silní a s nemoci si poradíme, když se to do dvou dnů nezačne lepšit ať přijdeme a budeme řešit jinak,a na bolest ať dáme kdyžtak paracetamol. Vždycky se to zlepšilo. Paracetamol jsme dali dětem jen parkrat (tak 2baleni za posledních 5 let/3 deti). Jsem rada, ze ho máme. Jinak bych měla obavy, že něco zanedbam. Na prevenci chodíme na consultatie bureau. Tam jsou jen zdravé deti, je tam krásná herna a všichni jsou milí a já jsem rada, že vím, že deti se vyvíjí dobre.
Ale je pravda, že já nejsem žádná “alternativa”. Já dělám věci tak, jak se mi zda správné. Ziju v zemi, kde nemusím se systémem bojovat, naopak muzu využívat jeho nabídky.