• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KASUMI: vím, že je to půl roku staré, ale my tu máme v Eurestu taky podobný jídla, 3 ks menších pečených brambor, loužička tvarohu s pažitkou, dotovaná cena 24 Kč, nedotovaná +- 78 Kč, nechodím tam přes dva roky, za stejnou cenu bývá krupicová či rýžová kaše, či škubánky s mákem...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KASUMI: kolik to stojí? Jsou dvoje ceny - dotovaný pro zaměstnance a nedotovaný pro ostatní ;)

tady se kdyžtak podívej na to, co vařej v Eurestu. Většina by si zasloužila být vedle u Mistra ;)

Dokumentace a vyšetřování výtvorů jídelny Eurest na MBÚ AVČR - Věci natolik neopakovatelné, že by neměly být opakovány.
    http://eurestmbu.posterous.com/?page=1

to vpravo je párek v mletým mase

Bohužel tahle parodie na potraviny stojí 69,40.

Přiznám se, že na maso v naší jídelně koukám s podezřením. Na tomto blogu se tak objevují převážně co nejméně masitá jídla. Toto pravidlo se ukázalo jako moudré i dnes.Jídlo: Těstoviny penne s kuřecím masem a se špenátem

Hodnocení: **

Poznámka: Nevím, co udělali tomu masu. Nevím, co ty kuřata udělali jim. Nevím, co se s tím masem dělo, ale dopadlo to strašně. Maso smradlavé a asi zkažené nebo co. Smrdělo jak ponožky a ten malej kousek co jsem ochutnal měl chuť zcela zoufalou. Prostě to bylo hnusný a maso jsem nejedl, naštěstí ho nebylo moc. Těstoviny nebyly rozvařené, zato však naprosto suché a jen tak smíchané se špenátem. Sýr byl asi nějaká náhražka nebo co, je to koneckonců vidět i na barvě.Takhle to fungovat nebude. Žeby lepší jídlo vydrželo jenom týden?

Cena: 69 kč??? Jako vopravdu? Ovšem pokud je skutečně na oběd vyhrazeno 23 kč, to je pak těžký...

KASUMI
    KASUMI --- ---
    a kolik to tak stoji?
    jakoze to je jidlo, ktery si ja rada dam s fakt dobryma bramborama nekdy na veceri na chate..
    ale na obed? plnohodnotnej obed?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KASUMI: v Eurestu ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOOMIX: jsem tu nova.. to se nekde jakoze prodava jako obed? lidem? verejne?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TOOMIX: tohle znám, to je u nás v jedný hospodě za rohem jeslti se nepletu, a jeslti se pletu, tka je to tam opravdu dost podobný :) člověk se tam bojí něco vybrat... například "vepřová žebírka po židovsku " ;)) ale ja tam teda nechodím, je to všechno mastný hranolky s něčim...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOOMIX: lahůdkové asi že nebudou tolik prolezlé bramborovou plísní, i když...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    lol...

PASTEL
    PASTEL --- ---
    XCIDER: no vidíš a u nás ten recept třeba vypadá tak že v tom mase jsou zabalený tenký proužky kořenový zeleniny a špek nebo nějaká uzenina, setkání s běžně rozšířenou variantou bylo dost nepříjemný.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    TOOMIX:
    87HIGHFLYER:
    ano, ptal jsem se na oboje. kolegovi z granady se otvirala kudla v kapse, kdyz jsem mu popsal, jak rikame vajicku s okurkou zabalenym do platku tuheho hoveziho, a podle znameho, co jezdi do moskvy, se tam obdobna pochotka jako u nas prodava pod nazvem "prazske vejce" :)
    Kde se vzala jména jídel? Rusové své vejce neznají. Španělé zase ptáčka - METRO.cz
    http://www.metro.cz/kde-se-vzala-jmena-jidel-rusove-sve-vejce-neznaji-spanele-zase-ptacka-1ik-/metro-extra.aspx?c=A121106_172930_metro-extra_rab
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    TOOMIX: Slušnej humáč, chtěla bych vidět Zdéňův výraz, když viděl tu fotku :-D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    a co v Rusku na ruský vejce?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    XCIDER: a ve španělsku si se na ptáčky neptal?:)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ZUZKAOU: no nevim, kdysi jsem se bavil s partickou madaru, kteri byli primo ze Szegedu, a o zadnem segedinskem gulasi v zivote neslyseli :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Martin Bublina Minařík
    Dobrý den, kamarádka koupila na slevomatu údajně relaxační víkend pro rodiny s dětmi v hotelu Modrá Stodola, až po příjezdu jsme zjistili že je to hotel ve kterém se natáčel jeden s Vašich dílů ano šéfe a restaurace dokonce nálepku :-) ale tím sranda skončila !!!

V hotelu všechnu práci za náš pobyt dělal pouze jeden člověk a to provozní, neměl absolutně přehled kde nás má ubytovat !!! pokoje hrozné pořádně neuklizené a na podlaze v ložnici vrstva chuchvalců prachu !!! A to nejlepší co je je restaurace co nese Vaší nálepku jídlo hrozné, obsluha absolutně neochotná až na 1 jednoho člověka!

Cokoliv jsme si chtěli dát s jídelního lístku tak nebylo strava pro děti pouze hambáč !! jen pro ukázku přikládám fotku večere !!

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TOOMIX: hele ale maďaři k němu dělají nudle a nebo nokedli, což jsou halušky z nudlového těsta.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TOOMIX: A naopak taková vepřová pečeně se šťouchanejma bramborama a mrkví na másle je mnohem lepší kombo než obligátní knedlo zelo vepř:)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    TOOMIX: Knedlík je taky z těsta, není to těstovina? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hlavně ať Vás nikoho nenapadne, dělat jakýkoliv těstoviny k segedínu, to je neslučitelná kombinace
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Zuzkaou - jo ke gulasi treba kolinka...mnam
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAMPA: u nás se jedí těstoviny ke guláši. Je to super kombinace.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no bývalého přitele maminka dělávala špagety se smaženým kuř.řízkem - když jsem to dostala u nich poprve, tak jsem na to čuměla jak na ufo....ale bylo to docela dobrý, recept jsem ovšem nepřevzala....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam