• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MISHACZEQ: já viděl guláš a bradu jsem měl až na podlaze. Hruška ho měl hotovej za 20 minut a my se s tím drbem hodiny:)
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    PAYAMAN: to jsou hrozny blafy co v ty tv varej. Ten vajickovej obrazek s kurecima nohama je z jeho fb profilu
    MION
    MION --- ---
    PAYAMAN: plusko máš za ten smažák a Bublaninu z mikrovlnky :D
    ale pivní rohlíčky otestuj,ani koblížky nejsou špatné..
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    je tohle opravdu mozne?:))


    1 : Pivní rohlíky - http://1url.cz/jGPR
    2 : Domácí chleba - http://1url.cz/CGPa
    3 : Sýrové bulky - http://1url.cz/SGP3
    4 : Nemastné koblihy - http://1url.cz/qGPV
    5 : Rychlá bábovka - http://1url.cz/tGPk
    6 : Zemlbába - http://1url.cz/BGPT
    7 : Jablečňáky s perníkem- http://1url.cz/AGPj
    8 : Chipsy z kuřecích kůžiček- http://1url.cz/lGPd
    9 : Chlebová polévka - http://1url.cz/bGPD
    10 : Bramboráčky - http://1url.cz/yGPh
    11 : Loupáky - http://1url.cz/xGP6
    12 :Lučina - http://1url.cz/FlMw
    13 : Langoše - http://1url.cz/Hlir
    14 : Smažák z hrnku - http://1url.cz/eli1
    15 : Tavený sýr - http://1url.cz/vlGd
    16 : Bublanina z mikrovlnky - http://1url.cz/illq

    https://www.facebook.com/...6863705370227&set=a.226025527454049.54226.158009850922284&type=1&theater
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---

    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TOOMIX: Hehe u Trajcu driv meli docela dobry burgry..nebyl to teda zazrak, ale na danou cenu to byl velmi slusnej průměr..ale kdyz jsme tam byli naposled tak rok s neco zpatky tak uz to nebylo ono...a listek meli uz tenkrat podobnej..

    Jj a pres vsechno maj vyborny boruvkovy knedliky..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nepovedená
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    všichni se mýlíte. Je to pizza svastica.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ELESDY: to jsou vsechno tvoje fotky?
    TLUSTEJ
    TLUSTEJ --- ---
    DR_RIC: Mno podle mne to bude spis Capricciosa :-)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    KEEE: Kdepak to je jiste Pizza con Funghi...
    KEEE
    KEEE --- ---
    ELESDY: ta bude asi žampionová... :o)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ELESDY: Tohle mi prijde uz jako kritika za kazdou cenu - holt ne kazde jidlo je extra fotogenicke a zadna prasarna v tom neni...

    A k tem poznamkam o nobl foodies - myslim, ze sedi zvlast v kontextu debaty, kdo co zere a nezere a kdy blije a neblije... 
    STUPID_141
    STUPID_141 --- ---
    MACHALIK: vona fakt točila porno?))
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    SPOBY: musim souhlasit stehenni kureci je odporny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    subjektivní dojmy :) nějaká slizkost, pche.....
    znám lidi, co nejí houby, protože jsou "žužlavý", o čem si chcete povídat s člověkem, kterej neví jak zpracovat kuře:
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    JAKE_UP: Protože píšeš o vlastnosti masa kterou prostě a jednoduše NEMÁ ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: neměl jsem na mysli v trojobalu :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    JAKE_UP: rizky nejsou sice uplne moje neoblibenejsi jidlo, ale kdyz uz si je delam, tak prave z kureciho stehna. Slizke jsem to nikdy nemel. A to obaluju a smazim tak maximalne 2x za rok, tazke v tom zadnej specialni skill nemam. I za mlada u rodicu jsem si vybiral z rizku prave ty kureci steheni. Asi to bude presne ten druh jidla, upravy, kterej z nejakeho duvodu deli populaci na dve casti ... viz. treba suroviny do bramboroveho salatu :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BUNDA: Já ti nevím, já jsem nikdy řízek (klasicky v trojobalu) nikdy negriloval. Rozdíl je v tom, že stehno není obalené, ne?

    SNIPERCZ: Na to, že bych se ze stehenního obalovaného řízku poblil mi říct, ať si na něj někam zajdu, to je rada nad zlato. Doporučíš mi i nějakou konkrétní restauraci, kde bych mohl prezentovat reverzní chod své persitaltiky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam