• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    BRUKEV: to jsem videla taky, to pekl v troube ve vode s masoxem!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MISHACZEQ: já viděl guláš a bradu jsem měl až na podlaze. Hruška ho měl hotovej za 20 minut a my se s tím drbem hodiny:)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    PAYAMAN: Recept na ten domácí chleba jsem dostal cca před půl rokem od kamoše a chutná i vypadá výborně, nevím co je na něm pekelnýho.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    PAYAMAN: to jsou hrozny blafy co v ty tv varej. Ten vajickovej obrazek s kurecima nohama je z jeho fb profilu
    MION
    MION --- ---
    PAYAMAN: plusko máš za ten smažák a Bublaninu z mikrovlnky :D
    ale pivní rohlíčky otestuj,ani koblížky nejsou špatné..
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    je tohle opravdu mozne?:))


    1 : Pivní rohlíky - http://1url.cz/jGPR
    2 : Domácí chleba - http://1url.cz/CGPa
    3 : Sýrové bulky - http://1url.cz/SGP3
    4 : Nemastné koblihy - http://1url.cz/qGPV
    5 : Rychlá bábovka - http://1url.cz/tGPk
    6 : Zemlbába - http://1url.cz/BGPT
    7 : Jablečňáky s perníkem- http://1url.cz/AGPj
    8 : Chipsy z kuřecích kůžiček- http://1url.cz/lGPd
    9 : Chlebová polévka - http://1url.cz/bGPD
    10 : Bramboráčky - http://1url.cz/yGPh
    11 : Loupáky - http://1url.cz/xGP6
    12 :Lučina - http://1url.cz/FlMw
    13 : Langoše - http://1url.cz/Hlir
    14 : Smažák z hrnku - http://1url.cz/eli1
    15 : Tavený sýr - http://1url.cz/vlGd
    16 : Bublanina z mikrovlnky - http://1url.cz/illq

    https://www.facebook.com/...6863705370227&set=a.226025527454049.54226.158009850922284&type=1&theater
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---

    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TOOMIX: Hehe u Trajcu driv meli docela dobry burgry..nebyl to teda zazrak, ale na danou cenu to byl velmi slusnej průměr..ale kdyz jsme tam byli naposled tak rok s neco zpatky tak uz to nebylo ono...a listek meli uz tenkrat podobnej..

    Jj a pres vsechno maj vyborny boruvkovy knedliky..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nepovedená
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    všichni se mýlíte. Je to pizza svastica.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ELESDY: to jsou vsechno tvoje fotky?
    TLUSTEJ
    TLUSTEJ --- ---
    DR_RIC: Mno podle mne to bude spis Capricciosa :-)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    KEEE: Kdepak to je jiste Pizza con Funghi...
    KEEE
    KEEE --- ---
    ELESDY: ta bude asi žampionová... :o)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ELESDY: Tohle mi prijde uz jako kritika za kazdou cenu - holt ne kazde jidlo je extra fotogenicke a zadna prasarna v tom neni...

    A k tem poznamkam o nobl foodies - myslim, ze sedi zvlast v kontextu debaty, kdo co zere a nezere a kdy blije a neblije... 
    STUPID_141
    STUPID_141 --- ---
    MACHALIK: vona fakt točila porno?))
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    SPOBY: musim souhlasit stehenni kureci je odporny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    subjektivní dojmy :) nějaká slizkost, pche.....
    znám lidi, co nejí houby, protože jsou "žužlavý", o čem si chcete povídat s člověkem, kterej neví jak zpracovat kuře:
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    JAKE_UP: Protože píšeš o vlastnosti masa kterou prostě a jednoduše NEMÁ ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: neměl jsem na mysli v trojobalu :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    JAKE_UP: rizky nejsou sice uplne moje neoblibenejsi jidlo, ale kdyz uz si je delam, tak prave z kureciho stehna. Slizke jsem to nikdy nemel. A to obaluju a smazim tak maximalne 2x za rok, tazke v tom zadnej specialni skill nemam. I za mlada u rodicu jsem si vybiral z rizku prave ty kureci steheni. Asi to bude presne ten druh jidla, upravy, kterej z nejakeho duvodu deli populaci na dve casti ... viz. treba suroviny do bramboroveho salatu :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BUNDA: Já ti nevím, já jsem nikdy řízek (klasicky v trojobalu) nikdy negriloval. Rozdíl je v tom, že stehno není obalené, ne?

    SNIPERCZ: Na to, že bych se ze stehenního obalovaného řízku poblil mi říct, ať si na něj někam zajdu, to je rada nad zlato. Doporučíš mi i nějakou konkrétní restauraci, kde bych mohl prezentovat reverzní chod své persitaltiky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKE_UP: já ti nevím, ale stehenní řízky na grilu jsou podstatně lepší než prsa. V čem je rozdíl mezi grilovaným stehnem a z něj vykostěným řízkem?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SPOBY: Kde jsi vzala že je to maso slizké, já se s tímhle nikdy nesetkal ;) to maso má úplně jiné přednosti, šťavnatost stehenního a prsa se nedá porovnat ;) jde o přípravu a všechno a pak docílíš aby to maso bylo takové jaké má být, ale slizké rozhodně nebude ;)

    JAKE_UP: zajdi si někdy na kvalitně upravené stehenní a věř že to co jsi napsal rád odvoláš ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    DAVE_PAGE: Asi je ale rozdíl grilovaný/pečený stehno a stehenní řízek. Ten je vskutku nechutně slizkej a já jsem schopnej se poblít přímo do talíře, pokud mi to někdo naservíruje.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SPOBY: zeres shnile maso? Ja je slizke nikdy nemel. Kdyz si poridim domu kure, tak je snim cele. Bud je pecu a nebo rozbouram a z kazde casti udelam neco jineho. Vcetne kosti na vyvar a kuze na skvarky.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SPOBY: Když to neumím tak to nedělám, to že po jedné zkušenosti zvolíš takovou ignoraci je už tvoje věc, přitom na asijskou kuchyni jsou snad jedinou volbou právě stehenní ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ELESDY: Prosimtě takže to už to máme brát jako sichr potvrzený, žes čtvrt roku zpátky přestala sjíždět lajnu, točit péčko apod. a místo toho se z tebe stala hoch dáma s ušlechtilejma zájmama, kuchařka, programátorka serverů a gastropolicistka? Ne že by cokoli proti čemukoli, ale pokaždé, když konkrétně od tebe vidím příspěvek tohoto ražení, tak si prostě musím chtě nechtě vybavit ten starej stav věcí. Čili teď tě jako brát vážně, jo?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Tohle už hraničí se Sado-Maso salónem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam