Kazdej si z ty debaty udělá obrázek sám.... ale jen aby to neměnilo svůj účel.... Nepoukazovala sem na to, že by byla Edita špatná lektorka, navíc si to ani nemyslim... Rozhodně je spíš dobrá (jako lektorka), aspoň teda podle mě, ale záleží co komu vyhovuje...Nemělo to poukazovat ani na důležistost certifikací nebo ceny kurzů, to je její věc a je na každym kam chce jít a kolik peněz je ochotnej za to dát...(kde je nabídka je i poptávka)a naštěstí! máme na výběr a pokud někdo zná jenom Hoopnoticu, google mu určitě řekne co existuje za alternativy a že tu sou....levnější, tanečnější, lidi co toho naučí víc... jak řikám, každej hledá něco jinýho)....
V zásadě se jednalo o její manipulativní chovaní, polopravdy a nemožnost se s ní normálně domluvit...
a to vyplynulo z toho, že mě a další uváděla na svých stránkách v seznamu lektorů s označením "že sme neprošli rekvalifikační zkouškou" ( to obvykle znamená zkoušku neudělat) ... my ji neabsolvovali z vlastní vůle, jelikož jsme dál nechtěli bejt Hoopnotica certifikovaný instruktorky a každej z nějakýho jinýho důvodu ... Edita nereagovala kladně na prosby o vymazání nebo alespoň upřesnění toho textu, proto vzniklo moje prohlášení......
To že sem přivezla hooping je kapitola sama pro sebe a tuze drzí prohlášení..... ale to už je zas na jinou debatu....
Na nástěnku dopíšu kurzy o kterých vim ... tady jsou pro lidi co mají FB
https://www.facebook.com/hooplay/info?tab=page_info
budu to aktualizovat, protože něco už asi neplatí.....
pokud znáte někoho kdo dobře učí, sám to umí a neni v seznamu, stačí napsat, ráda ho tam doplnim....
Jestli se ptáte roč tohle nenapíšu na FB, je to proto, že to nemá smysl.... reakce by střídala další a jak vidno neřešilo by to nic.... Navíc problém, kterym se to spustilo už se vyřešil....
Přeju hezkej den a někde u točení obručí nebo při jiný příležitosti nashle :)
Domka
Ráda bych upozornila, že pokud si někdo bude číst na stránkách
Hoop Galaxy, že jsem neprošla já a další, Hoopnotica rekvalifikační zkouškou způsobilosti k výuce ........ neznamená to že jsme ji neudělaly, ale fakticky jsme rekvalifikační kurz neabsolvovaly. Já, protože jsem neměla zájem a za ostatní nemůžu mluvit.... ale předpokládam, že na tom asi budou podobně... Žádala jsem o smazání ze seznamu instruktorů, jelikož už jejich instruktorkou nejsem, ani nechci být...Bohužel, jsem nebyla vyslyšena, nechápu z jaého důvodu a tudíž píšu alespoň tyhle řádky.... Jen aby nedošlo k nějakému nedorozumění......