• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDřevo 🪓
    GREGI
    GREGI --- ---
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem... Sháním špalíček švestkového dřeva, rozměrově tak 10×10×15 cm, pokud možno bez suků a s co nejpravidelnější a nejrovnoměrnější kresbou dřeva a co nejlevněji :) Nemáte doma nějaký takový kousek?
    GREGI
    GREGI --- ---
    MIC: posta;)
    MIC
    MIC --- ---
    GREGI: jak velky, kolik a odkud?
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    INCUBUS
    INCUBUS --- ---
    CEEYDA: nemusíš tak daleko...
    GREGI
    GREGI --- ---
    CEEYDA: kamos prodava stary... dlasich 100 let vydrzej jen o chce trochu prebrousit
    CEEYDA
    CEEYDA --- ---
    CERMINEK: diky,bydlim na pze 2, a nevim o místní pile, ale je mozny ze bude treba v modranech nejaka :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CEEYDA: Jakákoliv pila ve tvém okolí :)
    CEEYDA
    CEEYDA --- ---
    MIC: asi radsi novy, ale kdyby stary byly v dobrym stavu...
    MIC
    MIC --- ---
    CEEYDA: starý nebo nový?
    CEEYDA
    CEEYDA --- ---
    Zdravim,
    poradite nekdo,kde bych mel shanet trámy ? chtel bych to do bytu, pokud by se zadarilo, tak i na patro treba
    MTJ
    MTJ --- ---
    LITTLEPUNKK: Od jakýho oleje to je? Každopádně, i kdyby byl vysýchavej nebo ne, pokud to není starej flek tak půjde vymýt třeba toluenem, příp. normálním jádrovým mýdlem.
    GREGI
    GREGI --- ---
    LITTLEPUNKK: hm myslim ze to pude hodne tezko... drevo je dost porezni material takze imho to pude pryc az casem... a nebo zaolejovat celou podlahu;))
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    Zdravíčko , máte někdo zkušenost s odstraňováním mastných fleků ze dřeva ? v mém případě z nenalakované podlahy ... benzínem ? nemohu si dovolit žádný zanechaný odstín . díky za info :)
    GAF
    GAF --- ---
    A ještě jeden dotaz stran té smůly. Prosím Vás, jak šetrně k dřevu odstranit smůlu (ty menší kousky jdou hadrem, ale ty větší už zůstávají) z mořených lakovaných prken?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WOJTYLA: na buk...tvořil jsem z toho hi-end reprobedny... výsledek byl i po natření vosku hodně povedený, ale trvalo to dlouho...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERMINEK: ok pistoli mám - zkusim...na jaký dříví si to mydlil?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WOJTYLA: jop...ihové ředidlo, co jsem koupil jsem nalil do stříkací pistole a po vrstvách nanášel... po každé vrštvě jsem to jemňounce přejel smirkem a dal další vrstvu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERMINEK: nástřikem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam