Ahoj, uz nazral cas, abych konecne dodelal nasi kuchynskou linku .. zbyvaji uz jen posledni 2 dvirka, obe dve jsou stejna situace, akorat zrcadlove obracene .. obrazky postupne shora, zepredu a prurez ..
A1 korpus, A2 jeho dvirka
B1 korpus kteremu potrebuju udelat dvirka B2
C1 korpus, C2 jeho dvirka
D* jsou steny korpusu B1, tenci nez dvirka
na obrazku zepredu, A2 a hrana D1 se prekryvaji, na obrazku s prurezem je videt moje predstava dvirek :)
zkousel jsem vymyslet ruzny varianty pantu, ale vsechno se mi bud nepodarilo sehnat (pant na d1), nebo nevychazi bez mezery v te pohledove strane (pant na d2) .. a pac koralkovy zaves mi zena zamitla, posledni co mne napadlo jsou soupacky - zrusim tu stenu D1 (neni nosna) a do toho prostoru se budou zasouvat dvirka .. tim jednak ziskam nejvetsi pristup dovnitr (potencialni dvirka s pantem vpravo omezuji castecne pristup dovnitr), druhak se tim zamaskuje i ta skvira zpusobena D2
a ted muj dotaz, pac ty dvirka budou relativne tezky (maji byt velke jako C2), nejsem si jist tim X -asi by stacila jen lista, ktery dam na spodni strane nejaky malickaty kolecko? s tim ze by jezdilo v 'kolejnici' na korpusu .. jak ale zafixovat ten horni konec dvirek? dovnitr se to nepropadne, tam to bude blokovat korpus D, ale co ven? teoreticky ty dvere muzu udelat o kus vetsi nez je otvor (cili i pri zavreni bude cast dvirek mezi A1 a B1) takze by se zapirali o A1 ..
ale mozna jsem to cely prekomplikoval, co navrhujete? :)