Zdravim.. Možná je to blbost, ale chtěl bych si nechat udělat knihovnu, která by se skládala ze dvou nižších částí. Jde o to, že v současném nájmu tu mám Komody na které bych to chtěl dát, ale chci aby se to v případě stěhování dalo sešroubovat a postavit jako jedna vysoká knihovna. Je to velká blbost?
Rozměrově si každý díl představuju 1200x900x350 s tím, že v jednom díle by byl ve spodní části "skrytý" šuplík - je mi jasné že to nikdy nebude neviditelné, ale představuju si to pěkně zarovnané bez větších mezer a nějakého kování, otevírací mechanismus na stlačení. Šuplík by zároveň zezhora kryl šrouby..
Pro názornost pár obrázků..
https://drive.google.com/file/d/1IijAMWIyla0DVKOMb3VOLfJw4u6fkakl/view?usp=sharing
Co se týče materiálu určitě bych chtěl masiv ale zase s orientací na cenu něco levnějšího - smrk, borovice? Ale nevím jestli se nebude při zatížení police hodně prohýbat - to by mohl být problém u šuplíku, i když tam by byla napevno ze tří stran.
Byl by mi schopný někdo udělat přibližný odhad ceny, popřípadě truhlář z Prahy a okolí co by mi to bych ochotný udělat?