• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    DOCTORPICKLE
    DOCTORPICKLE --- ---
    Zítra odpoledne budu v praze, nechcete někdo něco podniknout? Popř. mě zhruba zasvětit do světa LARPu?
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ahoj, odpustte drobny spam.

Od rijna shanim spolubydliciho na Floru. Nepruchozi Pokoj 13m2 s balkonem v patem patre s vytahem se vsim vsudy za 6k. Z okna koukam na metro, tramvaje a Palac Flora, takze dopravni dostupnost vyborna. Zajemci o pripadne podrobnosti prosim do posty.

Diky.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    I já chci poděkovat za party. Ráda jsem vás zas viděla.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Předpokládám, že většina z vás ještě vyspává, nicméně chci poděkovat za včerejší party, bylo to fakt super!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Vysedavame s Finem a s vínem v Bezrucacich, kdyby se někdo chtěl přidat :-)
    JNK
    JNK --- ---
    VLADDRACUL: Ja si rikal jestli mam dat par facek memu obratnovi nebo vam :)
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    AMBERAN: To by mohl být problém ... na stromech to neroste
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    INSOLITUS: Jestli oni spis nebudou stat frontu :-D
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    SANELIN: Pozor aby jsme tě nevzali za slovo a pak vám, v nestřežený okamžik, nezfetovali nějakého nepozorného hlídkaře :-P
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SANELIN: Vyborny napad :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Kale, Amberan: Navrhuju, v ramci dobrych vztahu, aby vyjezdy u sebe povinne nosili alespon 5 vzorku, aby se predeslo nahodnym nedorozumenim s civilisty nebo druhym vyjezdem.

PS: Vsak my najdeme spolecnou rec... ;) :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    KALE_VAN_THEER: Je to tak :-D
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    Pokud má někdo dotaz na power rangers, rádi odpovíme v PM.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    KALE_VAN_THEER: jsem rad, ze jsme se libili :) hrat to bylo vcelku tezke, ale zabavne
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    AMBERAN: byli velmi roztomili.. Rozsirujete repertoár drog na štábu, jo?
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    KALE_VAN_THEER: LSD :-) Perlička byla, že když si přišel ten světlý stěžovat nejjemnější, tak byla zrovna sjeta taky :-)
    Tak se Zarubou byla u nás i Alice, za na party nebyla...
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    FIN: já to chápu. Ale my to v tu chvíli netušili:-) naše informace seděly u vás.
    FIN
    FIN --- ---
    KALE_VAN_THEER: a ještě jednou a tentokráte naposledy opakuji, že záruba nebyl vůl :-) já bych naopak řekl, že ve chvíli šachu zvolil tu prakticky nejlepší variantu :-)
    FIN
    FIN --- ---
    KALE_VAN_THEER: ona žádná nebyla. tedy ne hned. kravaty šly s několika temnými docela normálně na pivo. a krafaly. a rozebíraly. teprve po nějaké době se vrátily na štáb, kde byla téměř jenom eva, proč všichni měli pocit, že kravaty si vezmou věci a půjdou zpátky na štáb nh, zatímco temní (z nichž jeden jsem byl já) měli pocit "tak už to dneska zabalíme". protože to vypadalo mrtvě. a pak eva najednou řekla, že je vlastně ráda, že jsme přišli a ať nikam nechodíme a ještě chvíli zůstaneme... a dali jsme si jednou malou, docela maličkatou vodku...

... a kdesi pak chvíli poté bylo 7 ráno :-)

btw: to neexistují telefony, aby někdo nezavolal a nezeptal se "hele a nevoslavujete vy tam náhodou? a když jo, proč nedáte vědět?"...? existujou, že jo.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Drobný problém brblajicich světlých totiž tkví v tom, že se nám večer ozval tuším že Red, že sedí na dh štábu a že drapli Zárubu. A pak se kravaty zúčastnili nepochybně oslavné párty hard a neposlali dál skoro žádné info, nechávaje tak na štábu bandu depkaricich operativcu, kteří nechápali, jak mohl být Záruba takový vůl.
    Ale vyřešilo se a na našem štábu proběhla taky celkem nezapomenutelná párty na zcela jiné téma.

Díky moc za hru, byla super... Jen mne štve to nedoresene čerpání s nehodami, chtěla jsem toho zmetka na Vyšehradě chytit.
    A vůbec, čím se to tam sjela ta upíří parta? Vypadalo to velmi kvalitně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam