• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    VLADDRACUL: buď ubezpečen, že jsou takoví maniaci, kteří to vážně myslí – poté, co jsem osobně kdysi vyslechl jednu z přednášek proroka Bendy na téma vesmírní lidé, vím dvě věci: a) že z toho ukrutně bolí břicho ještě dva, tři dny a b) že jelikož tak dobří herci skutečně neexistují, tak to ti pošuci myslí vážně.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: tohle nekdo mysli vazne? :D
    FIN
    FIN --- ---
    ILICIUS:
    SHERD: velký český národní bard o tom věděl své... :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    INSOLITUS: Pokud to chápu dobře, tak někdo, kdo je nepřítelem všeho svatého, antikristem a někým, kdo podlézá zlu a ďáblu (Satanista) a zároveň má kamarády, kteří mají kamarády a tak nepřímo vládně světu (Konspirační teore o Svobodných zednářích).

TL;DR: Very, very bad guy.
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    SHERD: Zednařstí satanisté? Co by to jako mělo být? :-O
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: Chce se mi blejt předsedo. Myslím, že pomalu naše herní pámbíčkáře (Ježíšovce) začínám litovat, že se odhmotnili.
    ILICIUS
    ILICIUS --- ---
    Jako neber mě zas tak vážně. Už jen proto, že se bojím, že na diskuzi s lidmi s podobnou mentalitou asi nemám odvahu...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    FIN:
    ILICIUS: Tak ještě jednou, jak už jsme řekla níže - prosím, nedebatujte s nimi, nerejte do toho, nerozpoutávejte ještě větší diskusní bouře. Můžeme si z toho dělat srandu mezi sebou, ale debata s těmi lidmi skutečně nemá smysl a povede jenom k problémům.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Podíval jsem se na FB stránku Protiproudu a moc hezky tam o nás v komentářích nepíšou...
    "Marta Tatarinova: Nemám vůbec nic proti slovanskemu pohanství. Jenže ty aktivity před vinohradskou školou jsou 100 % dílem pražských zednarskych satanistu s tím nejskodlivejsim záměrem pro naše děti. Zednarsti sataniste a ilumináti jsou na nejvyššich postech ve state v takovém množství a rozšíření, že by vás pravda porazila.
    Jsme na prahu plného propuknutí PLNOSTI NEGATIVNÍHO STAVU, vlády antikrista, satana. Lidé nic netuší a nechtějí ničemu věřit. Obsah stránky www.petrabostlova.wordpress.com je plně pravdivý. Zednarsti sataniste i na pražských magistratech mají velké slovo. Proto se toto děje a je to bagatelizovano. Případný odpor vaší snaze chránit vaše děti očekávejte z nejvyšších míst! !!!"

A ač mi lichotí být nazýván satanistou či dokonce svobodným zednářem, do debaty s touhle cháskou bych se raději nepouštěl.
    ILICIUS
    ILICIUS --- ---
    Tak, podle mě by je to chtělo trochu usměrnit, uvažuji o založení skupiny "Hlídkaře a satanisty v čechách nechceme".
    FIN
    FIN --- ---
    SHERD: začíná to vzbuzovat můj zájem :-)
    SHERD
    SHERD --- ---
    THOMASMORTA: To je pravda. Dělat si z toho srandu na foru nebo brát tu reklamu zdarma OK, ale tenhle server chce členské příspěvky na komentáře. Ti lidi, co tam jsou, tohle berou dost vážně na to, aby jim jim posílali peníze. Přijít s nesouhlasným názorem na tenhle server by nebylo dloubání do vosího hnízda. Tady patrolují sršni.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    VLADDRACUL: ILICIUS: Lidi, podívejte se, co je to za noviny a co se tam píše. Do tohohle bych moc nedloubal, Ti lidé to myslí smrtelně vážně - asi jako Mothers against Dungeons and Dragons.
    Šéfredaktor je Petr Hájek, nejslavnější odpůrce Darwinismu u nás, který mimo jiné ve své knize psal o tom, že Havel sloužil ďáblu. To je přesně ten typ lidí, kteří jsou schopní brát Dark Dungeons jako dokument.
    REINITA
    REINITA --- ---
    VLADDRACUL: a co teprve panovačného zla ;)
    ILICIUS
    ILICIUS --- ---
    A já zas doufal, že by je potěšili nejnovější zprávy o Ježíšovi:)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: jojo, chtel jsem jim napsat neco ve smyslu "DAVEJTE SI POZOR, DABEL JE JEN ZASTUPCE NEJVETSIHO A NEJTEMNEJSIHO ZLA!!!!!" :D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím vás, byla bych raději, kdyby se to zbytečně nerozdmychávalo - ono to utichne, pan autor se zaměří na jiná, pro svět jistě ohromně důležitá témata (viz seznam jeho předchozí tvorby), vzhledem ke sdílení mezi fantazáky na fb už jsme svoji reklamu zadarmo taky dostali... a teď bud enejlepší, když na něj nikdo nebude reagovat a nebude tak hnát vodu na jeho mlýn ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: Hmm, tak už chápu, proč je prázdná :-(. Taková škoda.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: hmm, chteji platbu clenskeho prispevku, na to jim kaslu
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: To netvrdím. Ovšem když vidim tu prázdnou diskusi, tak mě svrbí prsty. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam