• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    ALRIKA: Odstup satane a už se nevracej. EzoMatky zde nemají místo. A pokud budeš pokračovat, dovleču tě na Bezručáky, abys viděla jak vypadá pořádná rituální aktivita. :-D
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    WINGY
    WINGY --- ---
    A za náa hendikepované... dodejte fotky golema! Nebo se vám příště nabourám do bistra a prohlásím se za fotografa nezávislého tisku.
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Kdo nemá přístup na FB, sdílím i sem. Ingame pořízené fotky a videa od Rozárky. Sry za kvalitu, víc než mobil s sebou neměla ;)
    Dropbox - Hlídky podzim 2016
    https://www.dropbox.com/sh/ekgvp9ta027ajvm/AAAbCtPP2HNjyE1oGiEaCwAsa?dl=0
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A kdyz uz sem teda nahlizim...

Ackoliv mi prakticky pada hlava na klavesnici a jsem utahana jak kote, chtela bych podekovat vsem za bajecnou hru. Nekde niz v diskusi uz je vypsano vsechno, za co jsem chtela dekovat a byla na to pouzita mnohem lepsi slova, nez jsem ted schopna vyplodit. Takze proste - DIKY VSEM!

Bylo to super.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    VACKY: "Měli byste ty rituály na zřídlech přestat dělat, ta místa mají pak špatnou auru a šíří to negativní vibrace. Z toho tady máte všechny ty vaše problémy - vlkodlaci jsou určitě nemocní, protože mají zablokované čakry. Šero přece znamená rovnováhu mezi jinem a jangem, že je rozbité je taky vaše vina. A golem? Viděli jste to jeho feng shui?!" - ať si užijí i ti, kteří nás ve hře minuli :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: Spis proto, ze vsichni jsou na to moc utahany... :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SHANTI11: protože nikdo nechce expy :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: 31.1. 2017, samozřejmě :) a vy mě ani neopravite :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    PATR1K: myslíš ty naše rituály? čerpáníčko jsem taky viděla. Schválně jsem si o 2 minuty prodloužila cestu, abych se koukla. :-D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já jsem se cestou do práce šel podívat přes park, kde byly veselé rituály a čerpáníčka :-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CYAN: A já si říkal, že pořád vypadáš nějaká vyčerpaná :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    AMBERAN: I já málem čerpala, a to jsem to za celý běh nedělala :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    AMBERAN: Já jsem si kontrolovala na magulačce, kolik mám magů. :-D úplná automatika. :-D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    CRASSUS: Ja zase na obed chtel jit pesky, abych si po ceste nacerpal, a pak mi doslo, ze to vlastne neni potreba :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    CRASSUS: Kde delas? Muzem ti tam prijet nejak vysvihnout abys nebyl smutnej :D
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    Shalom!

Chtěl bych poděkovat orgům, cpkům, spoluhráčůma a vůbec všem, kdo se nějak podíleli na téhle neuvěřitelné akci. Byla to nejlepší dovolená ever (asi by potřeboval další abych zjistil, co to znamená spát a pravidelně jíst :D). Ten pocit, když jsem dnes ráno vylezl z postele zkontroloval jestli mám všechna svá rituálnická fidlátka a suroviny na alespoň jeden lékařák, a pak mi došlo, že dnes asi nebudu v práci páchat rituály, byl k nezaplacení. :D
    FIN
    FIN --- ---
    Analytika nic? To se dneska nic neděje...? Ne, to se dneska nic neděje a ani dít nebude, hezky překládej, ty troubo.

- neznámý autor, Vnitřní monology
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    VACKY: Je tam vymalováno fakt kvalitně
    VACKY
    VACKY --- ---
    Diky za hru.

Kdo jste videl zridlov bezrucovych sadech - Ezomatkam prdne zilka :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam