• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHERD:

To byla momentální lehká mozková dysfunkce chiméry. :)

b) je správně
    SHERD
    SHERD --- ---
    VACKY: Jen pro úplnost. Pokud CP zahlásí "Thanatos 100", znamená to:
    a) Znamení Thanatos. Mám 100mg, pokud ty nemáš alespoň půlku, lehni.
    b) Znamení Thanatos. Pokud nemáš alespoň 100mg, lehni.

V pravidlech není speicfikováno, já to chápal za b), neb mi bylo divné, aby mi Chiméra prozrazovala, kolik má mg :D.
    Tak ať to je pro píště jasné mně i ostatním.
    VACKY
    VACKY --- ---
    CHIMÉRY:

pokud na vás chiméra hlásí nějaký fujtajbl (thanatos, přitažení, trhání končetin, distorze, extrémní síla atp.) tak prochází skrz štíty, není to kouzlo jak ho jako postavy znáte, jen to dělá něco podobného a nejde to tudíž lámat, odolávat atp.

pokud vás snad chiméra mazlí tlapičkami "za 5", "za 1" nebo snad dokonce "za x neurčitým" tak na to fungují magické/fyzické obrany štíty atp

pokud chiméra říká mantry, je to normální kouzlo a můžete s ním podle toho zacházet

chiméry jsou nicméně stále poněkud nevyzpytatelná fauna a tak je možné že nastanou nějaké výjimky, nebo "nestandardní situace" (pokud lze ohledně chimér vůbec něco za standardní prohlašovat) ve kterých vám buď hráči chimér řeknou co se děje a jak to funguje a nebo vám nic neřeknou a pak můžete předpokládat že to co děláte/jak reagujete je v pořádku

Prosím nezapomeňte, že report za 8. – 13.3. včetně – se posílá do (středy) 13.3. 20:00
    VACKY
    VACKY --- ---
    DH: Bar u porouchaného osvětlení :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Pratele, prvni herni vikend je za nami a sklenice na prispevky zeje prazdnotou. Pochopitelne nechceme, abyste pocitali kazdeho vypiteho panaka a kazdy snedeny kousek masa, ale chod stabu bohuzel neni zadarmo vase prispevky zajistuji to, aby bylo piti i zakusu stale dost.
    Dekuji za pozornost ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Doneslo se nám, že při magických distorzích které vám působí některé nenechavé chiméry explodujete možná až příliš. Doporučujeme proto vaší pozornosti sekci pravidel rituální magie na webu (dostupné všem). Nebo čtěte níže:

Způsobí okamžité zrušení a explozi amuletů (pozor: i bojová hůlka je amulet, stejně tak ohnisko či energetický amulet; neplatí na artefakty), které ve chvíli rituálu cílená osoba má u sebe. Za každých amulet, který je takto přetížen, je nositel zraněn za Mg.DMG 1 (např. při explozi pěti amuletů je nositel zraněn za Mg.DMG 5*1, tj za Mg.DMG 5 – má-li cíl např. Mg.DEF 1, je zraněn za 4 HP).
    NEETARELL
    NEETARELL --- ---
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    VACKY: Sakra! Ani dětská hřiště nejsou bezpečná! :-D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WIZARDY: stabni telefon funkcni.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Quidquid latine dictum sit altum videtur
    Also: Rituální gong byly Prodigy z repráčků :D
    MELRAKKI
    MELRAKKI --- ---
    Muj prvni ritual. Vratte mi ruku. Porte akvarium. Zitra v 10h cekam ruku.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    VACKY
    VACKY --- ---
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Technicke hlaseni: stab DH momentalne zavreny
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravím spoluhráče, protihráče a všechny ostatní.
    Tak nám to začíná. Rád bych ještě před tím shitstormem, co nás všechny čeká, oficiálně řekl pár věcí za hráče (Nikoliv postavu):
    1) Pokud v interakci se mnou budete mít pochyby, co je a co není přijatelné, tak prostě jednejte za postavy. Pokud jsme vám šlápl na kuří oko, klidně nadávejte. Pokud se zleju a někde ztratím řekněme peněženku, klidně ji seberte jako osobní předmět (Ruku vám za to neurvu, mám si věci hlídat, jen mi pak dejte vědět a nevyberte mi mezitím kreditku. ;) )
    Celkově pokud se budete rozhodovat, jeslti něco je/není přes čáru, tak čáru mám poměrně daleko. Dám vám se zakrytou plackou vědět, pokud se k ní budete blížit.
    2) Pokud s Čertem máte nevyřízené účty, naštval vás na minulých bězích nebo cokoliv jiného, budu rád, pokud to budete řešit a budu rád za interakce. Chápu, že někteří z vás mají z minula sto chutí mu jednu vrazit. Pak se jako hráč ptám akorát: A máte na to povolenku? :-) Pokud ano a počkáte si na mě někde v temné uličce, jako hráč neřeknu ani zbla. Jako postava asi řeknu nějaké zaklínání, když to stihnu. :D

Děkuji za pozornost, konec hlášení, užijte si hru :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: ahahaha .. ráno .. přes podporu .. jasně =]

SANELIN
    SANELIN --- ---
    VACKY: Šikulky... Přinejhorším ráno přes podporu.
    VACKY
    VACKY --- ---
    zapnul jsem organizacni telefon .. takze se na nej dovolate, ale zatim se mi nepodarilo premluvit tesco mobile a by mi dobilo kredit, ale penize si za nej strhli - bezchybny obchodni model :)
    XTREE
    XTREE --- ---
    PreKrim by Anatolij Kaspirovski is up and running
    ---------------------------

pripomenuti:
    SMS na cislo: 735 065 862
    ve fromatu:

cerpani <pocet lidi ze kterych jste cerpali>x<pocet magu cerpanych z jedne osoby> <jmeno postavy bez mezer> <urceni mista>

priklad: "cerpani 2x20 richardnovotny Zitna 12"
    Ritual <hodina ve kterou se ritual bude delat ve formanu HH:MM> <pocet magu vkladanych do ritualu beze slev>magu <jmeno postavy bez mezer> <urceni mista>

priklad: "Ritual 17:30 300magu richardnovotny zridlo v bezrucovych sadech"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam