• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ZOIDBERG: http://www.thefirearmblog.com/blog/2008/11/04/russian-police-moving-away-from-ak-carbines-and-makarov-pistol/

    tady pisou, ze Ruska policie bude prezbrojovat z karabiny AKS-74U (coz je prave ta kratka verze, se sklopenou pazbou cca 50 cm) na neco lepsiho...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Tak třeba mají tamní policajti zrovna u sebe tu zkrácenou verzi, no. Ale i tak. Schválně si zkus sednout na zadní sedadla svého vozu s něčím, imitujícím útočnou pušku, a uvidíš.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZOIDBERG: Na Sibiři kabria moc neletěj, předpokládám :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALRAUNE: No, ty jsi umělkyně, takže máš vždycky pravdu :-) Pokud to auto nemá střechu, tak by to šlo. Jinak dost špatně.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Se sklopenou opěrkou to má 63 centimetrů, ty by zas nemusel být takovej problém, ne? Ne, že by na ni nemohl namířit makarova, ale není to na obranu proti upírovi málo?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZOIDBERG: No, představuju si, že mají velký auto, na Sibiři. Gazík, nebo něco v tom stylu.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALRAUNE: Hezký, ale chtěl bych vidět Tinu, jak na zadních sedadlech auta mává s kalachem... nemohla by mu nejprve vytrhnout z poudra Makarova a automatem si pomoci až pak?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    „Nemám,“ odpovím spokojeně a čekám, kdy se mě pokusí znásilnit. Auto zastaví, takže zřejmě hned.
    Nadechnu se páchnoucího vzduchu a snažím se přehlédnout, co moje spolucestující loví v kalhotách. Musím to udělat pomalu a důkladně… uvědomuju si. A nezničit aspoň jedno z těch auto. Ruka se mi zahákne kolem krku a snaží se mě strhnout na zem. Oklepu se, hrábnu dozadu a vytrhnu policajtovi ohryzek i s kusem hrtanu. Druhému taky, krev teče, a to se mi moc nehodí, chtěla bych zůstat nezúčastněná, panáka si z nich dám až potom. Řidič se k nám obrátí, upozorněný chroptěním umírajících, vrazím mu levačku do obličeje a pravou vytrhnu samopal jeho kolegovi. Tohle bude možná nejsnadnější. Nechám šoféra, aby se dusil vlastní krví a moloďce na sedadle vedle řidiče prostě vyhodím ven z auta, stejně to nejspíš chtěl. Dostřelím ho kalašnikovem rychle a čistě, tak civilizovaně, že jsem sama na sebe pyšná, bohužel už spustila palbu i osádka druhého auta. Aspoň jedny celý pneumatiky, dám si závazek a popadnu jednoho z mrvých.
    „Pomáhat a chránit,“ pošeptám mu do ucha, „můžeš i po smrti.“
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    To ne ona, to její fotr :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ostatne, na ty Sibiri ....: http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/na-sibiri-spadlo-z-nebe-ufo-vypada-jako-obri-popelnice.html


    Co tam ta Tina sakra vyvadi? :-)))))))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No a právě proto by si zasloužila aspoň nakousnout.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZOIDBERG: to ja sem u zubarky pri cekani cetla Regeneraci. Tehdy tomu Brzakova sefovala. Jako husty!! (a ze sem tehdy chodila k zubari casto a vzdycky tak pulhodku cekala a k cteni nebylo nic jinyho, nez Kozomolitan a Regenerace, tak jsem toho precetla dost. Myslim, ze jsem skutecne masochistka:-))))) )
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Ta Brzáková toho naplácala více, jedno lepší než druhé. Poslední je Květa Fialová - Zákony štěstí. Kdo by to nechtěl...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZKAOU: jooo,to sem v srpnu v batohu tahla taky (jak se to jmenovalo? Safra!To je vypadek!). A ano, to JE naivni romanticky a slunickovy. Vlastne je to az kouzelny (jen cynik z toho asi drti zuby:-)) )
    Modrinova duse jsou jeji vypisky z cest a je to take kuse vypraveni, obcas nevis, ocem pise (protoze to je vlastne prepis jejich denicku z cest), trochu nekonzistentnost. V zasade dej i stryl vypraveni je jako sem se pokusila tady parodovat.

    Nu, kazdopadne Tina Salo by na kastrovani soba byla vyborna!!:-))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: to jsem četla něco jiného - adept na šamana hledal učitele, našel sice nějaké falešné, kteří mu ubližovali, ale i pravé co ho učili a své umění neprodávali turistům a pak odešel hledat svou duši do tajgy. Pili jen záporáci. Kastrování soba si nepamatuju.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Hmm, kastrování soba zuby jen tak něco nepřekoná...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZKAOU: jo to je ono. Ale jako vylozene slunickovy to IMO neni. Nic drsnyho, wtz, fanouskovstvi a romanticke videni Evenku nechybelo, ale IMo ne prehnane.
    Same kde lili, jak dlouho lili, hystericke opilecke vriskani, kdo ji chtel v touze s chlastem v krvi ojet, jak kastrovali soba zubama, ze konecne dovezli vodku..... :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: no já četla Modřínovou duši, nebo tak a byl to sluníčkový spisek.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZKAOU: ja teda (cetla sem v srpnu,ten jeji cestovyblitiduse) mam pocit, ze nic jinyho, nez jak dlouho pili, kdo hystericky vriskal z chlastu, kdo dobnes flasku atp. o nich nepise:-))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: No právě že její popisy sibiřanů jsou výrazně romantičtější...
    Ale čistě teoreticky, třeba by to jejich sdružení mohlo mít jako hlavní cíl posílat na Sibiř čerstvé krmení, pro někoho alergického na alkohol v krvi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam