• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Jo, pokud natočíme nějakou stag party, tak si vzpomenou.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No, v Praze je už teď plno upírů. Akorát si říkají taxikáři. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BORGDOG: tak čistě teoreticky Britům by se to mohlo líbit - pražské lokace, vzpomínky na levné pařby... A seriály dělaj spíš lepší, než horší. By to mohl podpořit český fond pro rozvoj turistiky a pak by se po Praze rozmohly upírské cestovky.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ZUZKAOU: No, když to vyšlo Larssenovi... ale ne, jistě, je to legrace. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BORGDOG: holywood na základně skvělého českého filmu pak udělá remake... Ehm...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALRAUNE: To se nedivím, že zisky z českých seriálů nejsou moc extra, když se to dá maximálně prodat tak do nočního vysílaní estonské televize :-) Ale nezoufej, třeba zrovna Tina prorazí v Emerice, a ty budeš za vodou. Krásné sny...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Zajímavé, to bych čekal, že bude víc... ach, Hollywoode, kde jsi?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Procenta ze zisku taky, ale ony ty zisky z filmů zas tak extra nejsou. A merk taky ne :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ALRAUNE: A co procenta ze zisku? A ještě chtěj práva na výrobu akčních figurek, plakátů, hraček, atd :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Těch chlapů v Tine se taky děsím... ale těch stopáďo zas potřebuju :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Mě se nelíbil ani ten...moc macatej.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: To víš, v Polsku je to idol žen a dívek...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No, ale kamenujte mě, přesto musím říct, že navzdory všemu se mi samotný představitel seriálového Zaklínače líbil. Byla to asi jediná věc, co se tam vážně povedla. :-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: No, ten Comeback, jakž takž, ale jinak bída a utrpení. Prostě už to neumíme. Kde je dobrý scénář, tam jsou trapní herci, nebo bídná výprava, nebo nejčastěji je bídné vše. Ještě že je zde bittorent... Alraune může být v klidu, ta na tom vydělá tak jako tak, jen se bude muset umět od toho odstřihnout, jako to udělal Sapkowski - "já nic, já jen dostal peníze za práva" :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Neděste furt. :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ZOIDBERG: No, já se bavil vlastně jenom u "Okresního přeboru" a se značnými výhradami (značná výhrada: Trapná, nemožná hlavní hrdinka) u "Expozitury." Jo, a samozřejmě "Comeback." :-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: Jo, to taky. Vlastně si nemohu vzpomenout na nějaký nový slušný český seriál, ale já obecně na bednu moc nekoukám, tak mi možná nějaký skvost unikl.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ZOIDBERG: Já se spíš obávám failu po stránce herecké. Kašírované draky a umělou krev si dokážu "odmyslet," byť je určitě hranice, za kterou to jde už těžko. Ovšem u Tiny bych řekl, že je kladen mnohem větší důraz na psychologii. Jestli do toho obsadí "herce" s projevem na úrovni Ordinace v růžové zahradě, bude výsledkem nudná, plochá šaškárna s figurkami, co akorát kecají, poskakují a občas do sebe vrazí kůl... libovolného druhu.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ostatne BBS dela... = BBC samozrejme... preklep... :))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    FERRYH: Krásné představy, ale jsme v České republice, tak to vidím na kašírované draky, umělou krev a režii Zdeňka Trošky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam