• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    Serie Zaklínačka Lota, Tina Salo, Písně čarodějky a všechno, co jste chtěli vědět a báli jste se zeptat.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: super, koupeno!
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Tak, Rudovlasá i Hon na lišku je na Palmknihách k dispozici.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: Já si to budu muset stáhnout, když o tom tak hezky hovoříte.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: Já ji taky mám někde ve sbírce - nejspíš u Star Trek fanfiků značně nekorektního obsahu. :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BORGDOG: jj, presne tak to na mne pusobilo.
    ALRAUNE: no ten ulet do softporna si v knize mohla nechat (:-)))) ), spis mi prislo, ze jako svebytna povidka to fungovalo, ale v takovedle versi v knize-delsim pribehu to uz tolik ne, ze proto se to muselo ocesat.

    LANC: chces poslat?:-) Ja pri vymazavani stasryho notebooku (ktery sem venovala) jsem objevila, kolik ulozenych "divnosti" mam;-) Esli mam tudle v nejakem pricetnem formate (asi jo,ja si vse z bdsm.cz a jinych,kde sem si takhle kopirovala zajimaci veci, ukladala min. jako rtf;-) )
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Mně přišel "Květ Skály" tvrdší, na druhou stranu kniha je o kapku rafinovaněji depresivnější a hlavně vtipnější, přesně tím způsobem, co mám rád. Patří k těm, u kterých jsem si říkal - a kruci, tuhle scénku bych si hned skoro ukradl. :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: No, jasně... i když jsem to neočesávala kvůli tomu, aby to nebylo sexuální, ale spíš že mi přišlo, že Květ ulítával trochu do soft porna. V Dítěti už to bylo o něčem jiném.
    LANC
    LANC --- ---
    MOUNTBATTEN: To zní... lákavě... :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: jj, ja se bavila, kdyz sem po letech tu povidku nasla a otevrela si Dite skaly a porovnavala....:-)
    Kvet byl ale trosku vic....hanbatejsi, ne?
    V Skale je to mnohem temnejsi a depresivnejsi (/asi i dik tomu,ze to je cela kniha), ale pusobilo to na mne (realita?) trosku ocesane, aby to nebylo tak moc...sexualni:-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    doplnění studijní literatury - padre Gobers vyvěsil nascanovaný protiupírský spisek předlohy pro Van Helsinga (ehm, je to německy, ale zase už tomu určitě vypršela autorská práva, takže šíření není krádež)
    van Swieten - Vampyrismus.pdf | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xNWpJd4/van-swieten-vampyrismus-pdf

    http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_van_Swieten
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: No, tenhle problém mi poslední dobou uspokojivě řeší Palmknihy.
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Ani ne, realisticky. Jsem už ve stavu, že hlavní problém s nákupem knih není cena, ale prostor na jejich umístění :) A mám-li koupit sborník, kde mě zajímá jen Neomillnerová, Vrbenská a Medek nebo volit např. mezi Tancem s carevnou, není o čem. Pak jde pouhá zvědavost, jak vypadala původní podoba Dítěte Skály, stranou :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Jdeš na to vědecky :)
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Díky! Mě fakt stačí si to ze zájmu přečíst. Zkusím to asi přes MVS, ty recenze nejsou zas tak přesvědčivé, abych knihu šosoval doma, kvůli třem povídkám.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Dítě Skály upravený Květ skály obsahuje, takže je imho dost zbytečné shánět ten sborník, respektive, je to zajímavé jen pro opravdu ultrafanouška, který to chce porovnat :)
    LANC
    LANC --- ---
    Dotaz na autorku, potažmo do pléna: jelikož už mám přečteno, co se dalo, plánuju jak ukrátit čas do Tance s carevnou ;-) a tak by mě zajímalo jak moc se liší Květ Skály od Dítěte Skály? resp. jak moc je zajímavý srovnání? Protože uvažuju, že si jen kvůli téhle povídce pořídím ten jinak nepříliš dobře hodnocený sborník - ale popravdě, zas se nechci unáhlit. Bohužel, knihovna zrovna tohle nevede.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Objednala jsem si komix a zjistila jsem, že je celej na síti.... což je vlastně nepodstatný, podstatný je, že mi to jen dokazuje, že neplacení za obsah jak litrární a výtvarnej, tak porno, vede k hrozným věcem.

    Teď nevím, jestli je devotní poděkování dáno žánrem, nebo jestli už dneska opravdu někdo takhle "from bottom of my heart, oh, my sweet readers" děkuju jen za to, že si člověk něco koupí.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Ďuro byl vždycky gore dost :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ALRAUNE: Wow... Splatter... Kulhánek se třese :D Btw. teď jsem se dostal k jedné álfské scéně, která by se v Tině tedy neztratila. Ďuro překvapil :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    SCHRAMM: No, to nevím, jestli bychom se s ďurem nepozabíjeli, my nejsme tihle pároví autoři :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    Při četbě Zlata Arkony mě tak napadlo, jaké by to asi bylo, kdyby silné pevnostní duo Neomillnerová - Červenák spojili síly a přiblížili čtenářům co to ten Dyre v tom 9. století na pobřeží Baltu (nebo jinde) prováděl... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam