• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    LANC
    LANC --- ---
    Co říká zdejší osazenstvo na debatu o upírech na Fantasy Planet? :)

    Strážkyně Riley Jensonová 1 - Volání úplňku | FantasyPlanet.cz | vše o fantasy, sci-fi, horror | recenze, knihy, komiksy, spisovatelé | Tolkien, Sapkowski, Gemmell, Goodkind, Jordan
    http://www.fantasyplanet.cz/kniha/strazkyne-riley-jensonova-1-volani-uplnku#comments
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Přesně tak, já třeba FB nevedu.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ALRAUNE: I nikoli... jsou zde tací, co tě čtou a FB nemají... ;)
    MICKI
    MICKI --- ---
    ALRAUNE: Zde to čtu prvně.
    Díky za to.
    DLABAK
    DLABAK --- ---
    a zviklá
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: No právě. Hnusný pelech démonů a nevěstek babylonských.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Zanedbávám to tady: (
    Vypadá vystrašeně a mě je jí líto. Odzátkuju fiolu a vypiju obsah, dřív, než si to rozmyslím, dřív, než si to stačí rozmyslet ostatní, než Suntje zvyklá Rabeho, než se začnu bát. Nestane se nic, jen spolu prostě stojíme v letním slunci a Rváčka, která k nám přiběhla, mě šťouchá čumákem do stehna. Umu nevidím, jen slyším. Vyhazuje Viera z chaty a nadává na stav zásob.
    „Nikoho jiného by takové řešení nenapadlo,“ pokračuju. „Ty ještě nakažená nejsi, děvěnko,“ skoro bezděčně použiju Rabeho oblíbené slovo, „to je vzácnej stav. Snaž se ho zachovat, Signe… nedostane ani tu možnost, važ si svého daru.“
    „Je ti líp?“ zeptá se mě dívka.
    „Je mi líp,“ řeknu, i když vlastně ani nevím, jestli mi je líp. Všechno mě bolí a cítím se strašně unavená.
    „Myslím, že by sis měla odpočinout,“ doporučí mi plaše.
    „Měla,“ souhlasím, „jenže když s tím začnu, Layela vydrancuje Trin. Nechtěj být nikdo představenou, i to je kletba,“ poradím jí upřímně a rozhlédnu se po háji. Vidím jen práci, spoustu práce, která čeká


    Jenže vy jste stejně všichni na fb, což?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ALRAUNE: pochybuju, že Tě bude nějak zvlášť respektovat :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    To ani nevím, že mi v noci cajdá a kouše lidi, budu si s ním muset vážně promluvit :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALIQUPISO: no to je dobry zamilovala, ja sem dneska v noci byla kousnuta Tinou, a nasledne jeji upiri "potomce".
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    MOUNTBATTEN: Právě proto je to fantasy, abychom se odpoutaly od reality, kde jsou ženy často jen křehoučké nebo ranařky.
    TANAIS: Mně se náhodou postava Loty a Tiny líbí i když je megadrsně schopná, úplně jsem se do nich zamilovala a nemusela bych číst o nikom jiném.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Jasně, že má koníčky... miluje svůj Mercedes, rád spí, rád si zaloví... to je koníčků až dost. Třeba já ani tolik koníčků nemám :)
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Co? Kay má koníčky? To mi uniklo a to jsem četl všechno. Vím o jednom jenom. Teda pokud není tím druhým sama Tina :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Problém je, že v sérii, která má tolik dílů a musí mít nějaké zvraty, prostě musí docházet k vývoji a mít hrdinku čím dál neschopnější a neschponější by taky šlo, ale byl by to dost problém :) Zrovna tak i s Kayem... čtenářům připadá neschopnej, ale ve skutečnosti je to čím dál tím chlapštější chlap. :) Normální chlápek, co má rád svou ženskou, co jde raděj pryč, když má jeho žena pms a nehádá se s matkou a trhlým tchánem. Není mu šestnáct a má svůj klid a svoje koníčky :D Ono to prostě v tolika dílech fakt nejde udržet.

    Teď píšu Moire a třetí díl už je tak depresivní, že kdyby byl čtvrtej, nepřežije ho nikdo :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mně teda ty ranařky, co jsou na první pohled křehký, docela zase vaděj. Nebo vaděj - jsou na mě trochu moc disneyovský :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hehe ta recenze je skutecne vtipna a hodne ohnuta:-) Ve stylu "chci ji srovnat se Stmivanim, tam je postava vedlejsi osoby, co chce hrdinku, tak v Tine najdu postavu, co by tomu jakztakz mohla odpovidat a je fuk,ze tato osoba ma jinou dejovou roli".

    Ale chapu to nazvani hrdinky megahustodrsnou, ac v Sladke jako krev mi Tina tolik neprisla, v dalsich uz jo, je to "syndrom Anity Blake" (zpocatku okrajovy prcek, co dokaze vykydlit i vampejra z paleolitu. Mam rada silne zeny, mam rada, kdyz jsou na prvni dojem spise krehke, nez ranarky, ale vetsina hrdinek po case takhle skonci, jako megahusty kydlerky a mne to prijde blby. Priznavam,ze soucasna Tina mne uz pekne sere, jak je megadrsna-schopna:-)) )
    Blake sem cetla, asi taky prvni tri dily (v jakychze je sama erotika? Da se to koupit, elektronicka?:-))) ), nevim, esli driv, nez Tinu a syndrom te huste hrdinky mne tam vytacel dostatecne:-))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Aha, tak k tomu jsem se ani nepropracoval. :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    já to nečetla
    a nevadí mi to :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    BORGDOG: V prvním díle ještě žádný olizování nebylo :) To přišlo pak.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Ta recenze je úplně mimo. Z Anity Blakeové jsem přečetl první díl a stačilo mi. Nevadlo mi olizování různých částí těla, ale postavy s IQ 80, hlavní hrdinka včetně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam