• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BORGDOG: ALIQUPISO: LANC:
    no na Legii to zacina uz bejt hoodne podobne... a pritom se domnivam ze tam nejsou podobni/stejni trollove jako na FP ...
    Tuhle jsem tam vedl dost silenou debatu o tom co je a neni Urban Fantasy vs. Paranormal Romance ... a mam dojem ze jeden z tech skoroTrollu tam vystupoval i BorgDog... :O)) ...druhej (nebo prvni?) nejhorsi pak byl spisovatel Fantasy V.Š. (KAZDEJSIDOMYSLIKDOJETO...) ja to radej naplno jmenovat nebudu... :o)
    Oni, jak jsem zjistil, tak pani Spisovatele (a asi i damy at jsme emancipovani feministe) maji velice "sverazne" nahledy na to co je a neni urcitej zanr... a co tam podle nich patri a nepatri... a nedaj si to jen tak vymluvit!! at valite bezne vsude uznavane odborne zanrove argumenty jeden za druhym....

    Takze nevim, FP jsem necetl, ale vidim to Borgu jako ze kazdej mame neco... a vsude jsou stejni net trolove... (i ja se tim obcas provinim!) :))
    Kazdopadne FP povazuju za sff bulvar a NIKDO NIKDY by me tam k diskusi ani ke cteni tech prispevku tam nedonutil. Na Legii si muzu rict, ze tam chodim treba kvuli vyhledavani informaci o knize... rici neco podobneho o bulvarni zumpe, jako podle me FP je, by bylo hodne odvazne tvrzeni - informace na FP?? fuj a nonsens!... :))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALIQUPISO: Čti diskuze na Fantasy Planet. Tam se dozvíš věci...
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    BORGDOG: Co je to za bullshit, že jediná pravá fantasy je Tolkien. :-D Fakt nechápu, to je jako kdybys tvrdil, že jediné pravé víno je Châteauneuf-du-Pape.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Přesně. Zas se mi vybavuje ten citát o diskuzi s blbcem, co vás stáhne na svou úroveň a utluče zkušenostmi. A bohužel se mi zdá, že z celé FP se pomalu stává platforma právě pro takové. Ztráta času.
    LANC
    LANC --- ---
    BORGDOG: Přitom si myslím, že by se mu třeba takové Zatmění líbit mohlo. I když asi ne... Stoker přece jasně napsal, že upíři nejsou žádná rasa :)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: A jediný pravý elf je Tolkienův. Jak vypadali původní aelfové a nakolik se lišili od těch Tolkienových, mu raději nesděluj, mohl by se mu resetovat mozek. :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Já vlastně nevím, proč tam s tím trollem-demagogem diskutuju. Jediná pravá fantasy je Tolkien, všechno ostatní je brak. Jediný pravý upírský román je Dracula, všechno ostatní je brak. Nikam to nevede.
    LANC
    LANC --- ---
    Co říká zdejší osazenstvo na debatu o upírech na Fantasy Planet? :)

    Strážkyně Riley Jensonová 1 - Volání úplňku | FantasyPlanet.cz | vše o fantasy, sci-fi, horror | recenze, knihy, komiksy, spisovatelé | Tolkien, Sapkowski, Gemmell, Goodkind, Jordan
    http://www.fantasyplanet.cz/kniha/strazkyne-riley-jensonova-1-volani-uplnku#comments
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Přesně tak, já třeba FB nevedu.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ALRAUNE: I nikoli... jsou zde tací, co tě čtou a FB nemají... ;)
    MICKI
    MICKI --- ---
    ALRAUNE: Zde to čtu prvně.
    Díky za to.
    DLABAK
    DLABAK --- ---
    a zviklá
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: No právě. Hnusný pelech démonů a nevěstek babylonských.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Zanedbávám to tady: (
    Vypadá vystrašeně a mě je jí líto. Odzátkuju fiolu a vypiju obsah, dřív, než si to rozmyslím, dřív, než si to stačí rozmyslet ostatní, než Suntje zvyklá Rabeho, než se začnu bát. Nestane se nic, jen spolu prostě stojíme v letním slunci a Rváčka, která k nám přiběhla, mě šťouchá čumákem do stehna. Umu nevidím, jen slyším. Vyhazuje Viera z chaty a nadává na stav zásob.
    „Nikoho jiného by takové řešení nenapadlo,“ pokračuju. „Ty ještě nakažená nejsi, děvěnko,“ skoro bezděčně použiju Rabeho oblíbené slovo, „to je vzácnej stav. Snaž se ho zachovat, Signe… nedostane ani tu možnost, važ si svého daru.“
    „Je ti líp?“ zeptá se mě dívka.
    „Je mi líp,“ řeknu, i když vlastně ani nevím, jestli mi je líp. Všechno mě bolí a cítím se strašně unavená.
    „Myslím, že by sis měla odpočinout,“ doporučí mi plaše.
    „Měla,“ souhlasím, „jenže když s tím začnu, Layela vydrancuje Trin. Nechtěj být nikdo představenou, i to je kletba,“ poradím jí upřímně a rozhlédnu se po háji. Vidím jen práci, spoustu práce, která čeká


    Jenže vy jste stejně všichni na fb, což?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ALRAUNE: pochybuju, že Tě bude nějak zvlášť respektovat :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    To ani nevím, že mi v noci cajdá a kouše lidi, budu si s ním muset vážně promluvit :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALIQUPISO: no to je dobry zamilovala, ja sem dneska v noci byla kousnuta Tinou, a nasledne jeji upiri "potomce".
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    MOUNTBATTEN: Právě proto je to fantasy, abychom se odpoutaly od reality, kde jsou ženy často jen křehoučké nebo ranařky.
    TANAIS: Mně se náhodou postava Loty a Tiny líbí i když je megadrsně schopná, úplně jsem se do nich zamilovala a nemusela bych číst o nikom jiném.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Jasně, že má koníčky... miluje svůj Mercedes, rád spí, rád si zaloví... to je koníčků až dost. Třeba já ani tolik koníčků nemám :)
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Co? Kay má koníčky? To mi uniklo a to jsem četl všechno. Vím o jednom jenom. Teda pokud není tím druhým sama Tina :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam