• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    LANC
    LANC --- ---
    TALPENNY: Kdos nekoukal se zálibou na Buffy, hoď kamenem :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LANC:
    :"pro ženu, jako je ona, to je nelehký úkol, zvláště když ji její práce – pro organizaci, která dohlíží na nadpřirozené rasy – postaví tváří v tvář těm nejvíc sexy mužům, jaké je možno si představit. Riley, v níž samotné převažuje vlk nad upírem, je náchylná k měsíční horečce: období, kdy se jí zmocňuje nezvladatelná touha po muži. Ale když její bratr – dvojče – Rhoan padne do zajetí, Riley se musí soustředit – bez ohledu na to, že se na prahu jejího bytu objevil extrémně svůdný, zcela nahý a dezorientovaný upír..."
    :D
    Co je to za s.ačku OMG?

    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    LANC: Hehe. :) Ale u mě to nejde, já jsem fyzická osoba. :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Fajn. Jdu hledat Johnovo číslo... těš se na věčnost v plamenech pekelných. :-)
    LANC
    LANC --- ---
    BORGDOG: A jako historicky první titul nakladatelství And Brokilon vychází ambiciózní česká sci-fi Mráz a hry... :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Viděl jsem oboje a máš pravdu. Já sám zažil něco podobného ještě na starém blogu JFK - naučilo mě to, nastavit určitý limit v míře, v jaké jsem ochoten diskutovat se čtenáři o tom, co napíšu. Smutné, ale zřejmě nezbytné, pokud si nemá člověk pár idioty nechat zhnusit, co ho baví. :-(

    LANC: Odstup, Satane, a nepokoušej mého nakladatele k smrtelným hříchům! Nebo na tebe pošlu Constantina!
    LANC
    LANC --- ---
    ROBERT_PILCH: No bóže... Tak halt Tinu dovydá And Brokilon... ;) :)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    LANC: Naopak se to obrátilo proti mně. Lidi už nevěří, že to, co nakladatel tvrdí, je pravda. Přeložili si to jako "Leonardo zkrachovalo a Brokilon krachuje s ním". :D
    LANC
    LANC --- ---
    ROBERT_PILCH: To u Leonarda je fakt pytel sraček. Místo toho, aby byli lidi vděčný za snaha a fér jednání na rovinu... Jak se říká, podej prst... :(
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: Ještě se podívej na diskusi k tiskovému prohlášení Leonarda a k Zelaznému od Classiku (ale tys je asi nejspíš viděl). Zařekl jsem se, že teď už budu jenom odpovídat na dotazy čtenářů ohledně knih, které vydávám nebo překládám. S tím, že upozorním, že rychlejší a přesnější odpovědi dostanou na Facebooku nebo e-mailem.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Podle mě to na FP dělá úzký okruh kretenů, co systematicky trollují pod několika různými nicky - styl těch příspěvků je moc podobný. A pokud tam nezavedou registrace nebo nějakou formu důslednější kontroly, nebude to lepší, protože tyhle jedince to prostě a jednoduše baví. Proč by tedy měli přestávat? Robertovo rozhodnutí tím píádem chápu a pomalu dospívám ke stejnému - to, co se strhlo pod oběma diskuzemi o Myceliu mi za ten čas na čtení fakt nestojí, a nejsou to jediné případy
    LANC
    LANC --- ---
    ROBERT_PILCH: Jo, já si to taky jen čtu - pokud je to k věci. Ostatně, já tam chodím kvůli textům nad těma diskusema :) Bohužel, vždycky někdo trolla nakrmí... A Kulagin je tím lepším z nich.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    LANC: No, já jsem se shodou okolností zrovna dneska rozhodl, že s diskusemi na Fantasyplanet končím. Tohle nemám zapotřebí...
    LANC
    LANC --- ---
    FERRYH: Trochu silná slova, ne? Možná by se na FB mohly důrazněji promazávat diskuse, ale trollingu se imho na netu nezabrání nikdy stoprocentně. A co se týče recenzí, tak ty bych takhle šmahem nezatracoval. Zvlášť teď, co vedení převzal Boris Hokr.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BORGDOG: ALIQUPISO: LANC:
    no na Legii to zacina uz bejt hoodne podobne... a pritom se domnivam ze tam nejsou podobni/stejni trollove jako na FP ...
    Tuhle jsem tam vedl dost silenou debatu o tom co je a neni Urban Fantasy vs. Paranormal Romance ... a mam dojem ze jeden z tech skoroTrollu tam vystupoval i BorgDog... :O)) ...druhej (nebo prvni?) nejhorsi pak byl spisovatel Fantasy V.Š. (KAZDEJSIDOMYSLIKDOJETO...) ja to radej naplno jmenovat nebudu... :o)
    Oni, jak jsem zjistil, tak pani Spisovatele (a asi i damy at jsme emancipovani feministe) maji velice "sverazne" nahledy na to co je a neni urcitej zanr... a co tam podle nich patri a nepatri... a nedaj si to jen tak vymluvit!! at valite bezne vsude uznavane odborne zanrove argumenty jeden za druhym....

    Takze nevim, FP jsem necetl, ale vidim to Borgu jako ze kazdej mame neco... a vsude jsou stejni net trolove... (i ja se tim obcas provinim!) :))
    Kazdopadne FP povazuju za sff bulvar a NIKDO NIKDY by me tam k diskusi ani ke cteni tech prispevku tam nedonutil. Na Legii si muzu rict, ze tam chodim treba kvuli vyhledavani informaci o knize... rici neco podobneho o bulvarni zumpe, jako podle me FP je, by bylo hodne odvazne tvrzeni - informace na FP?? fuj a nonsens!... :))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALIQUPISO: Čti diskuze na Fantasy Planet. Tam se dozvíš věci...
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    BORGDOG: Co je to za bullshit, že jediná pravá fantasy je Tolkien. :-D Fakt nechápu, to je jako kdybys tvrdil, že jediné pravé víno je Châteauneuf-du-Pape.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Přesně. Zas se mi vybavuje ten citát o diskuzi s blbcem, co vás stáhne na svou úroveň a utluče zkušenostmi. A bohužel se mi zdá, že z celé FP se pomalu stává platforma právě pro takové. Ztráta času.
    LANC
    LANC --- ---
    BORGDOG: Přitom si myslím, že by se mu třeba takové Zatmění líbit mohlo. I když asi ne... Stoker přece jasně napsal, že upíři nejsou žádná rasa :)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: A jediný pravý elf je Tolkienův. Jak vypadali původní aelfové a nakolik se lišili od těch Tolkienových, mu raději nesděluj, mohl by se mu resetovat mozek. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam