PATISLAV: No tak jako kreativec mam velkou vyhodu, ze si mohu rozhodovat jakou praci budu delat a jakou ne... co se trubek a pylnu obecne tyce, tak z toho mame doma docela vitr - zenska dokonce odmitala bydlet v byte kde je plyn dokud nam nenainstalovali ty cidla a je fakt, ze v tomhle je zenska docela zdatna - technicky typ ...tatik se stavebni firmou, takze jsme si vsechno nechali schvalovat i od revzika kteryho dohodil jeji tatik a stejne tu byl i on osobne...
Co se znamkovani deti ve skole tyce, tak je pravda, ze s klasickym systemem vzdelavani v cr budeme mit asi oba problem... takze budeme opet hledat alternativy, teda skoly kde je pro ne hodnota vzdelavani nikoliv spravy typ obalu na sesity ci typ prezuvek a ano pokud bych citil, ze moje dite je ohodnoce spatne - ze se po nem nekdo tzv. vozi...tak budu reklamovat... tak jako reklamuju u dokotra, ktery mi napise nejdrv atb a pak mi rekne, ze az se budu cejtit zdrave tak si mam skocit na krevni testy... misto toho aby mi udel crp test...
O tom jestli bude dite delat primacky na VS si uz snad v 18 rozhodne samo:))
Jo a ja rychle nejezdim, takze s PCR nemam zkusenosti v tomhle ohledu... ale asi jo... soucasna pravni uprava by mi umoznovala se rozhodut jestli sem to jel ja nebo osoba me blizka, zejo:)
no nic jdu kojit odstrikanym mlikem a spat...
Jinak vsem moc dekuji, ze me tu udrzujete v bdelem stavu... normalne bych zatahnul driv nez by se mala vzbudila na mliko a pak ji neslysel...taze diky vsem!!!