GENTIANA: právě proto si myslím, že není nutné se bít za to, jak mají doktoři vždycky pravdu. Nechci házet žádnými šutry, jenom si myslím, že skepse k lékařským postupům je někdy namístě. Stačí si jen vzpomenout kolik postupů bylo prosazovaných a v pořádku a najednou to tak není.. (dobrý příklad jsou třeba ty mandle, které tobě chtěli vyrvat, protože se to tak tenkrát dělalo a mně je zas vyrvat nechtěli, protože TAK UŽ SE TO přece NEDĚLÁ!)
Abych se vrátila zpět k tématu, já horuju pro vysokou proočkovanost a děsím se toho, že "přírodní" rodiče ve finálě dospějí prostřednictvím svých dětí k takovým mutacím nemocí, že to ani nás očkované neochrání.. ale o tom, jak se ty vakcíny do mimin rvou pod tlakem mám taky svoje pochybnosti. Ostatně donedávna povinné očkování proti TBC, které se miminu dávalo nějaké dva dny po narození, už najednou povinné není.. hmm.. Naštěstí se tím nemusím moc zabývat, můj syn má i bez mého zásahu zpomalený plán očkování. Tu tuberu teda ještě dostal, ale kdyby ji v porodnici nedostal, nejspíš bych ho nechala očkovat z vlastní iniciativy.