• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BIDAK: kachna to nebude, černý kašel tu zase řádí. U našich čtyř pubertálních dětí ho mají nebo měli ve škole u dvou z nich.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Pertuze není sranda. Jsou to sice novinky, ale asi ne kachna.
    Černý kašel zabil v Česku po 40 letech tři novorozence – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/260080-cerny-kasel-zabil-v-cesku-po-40-letech-tri-novorozence.html
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OMEGAPOINT: tidlecti protiočkovací šílenci jsou protiočkovací šílenci.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZORBOVA: to s velkou pravděpodobností znamená, že má dobrý imunitní systém, který na vakcínu reagoval tvorbou protilátek.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OMEGAPOINT: Souvislost mezi očkováním a autismem se nepotvrdila. Dotyčná publikace byla podvod a byla stažena.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no tak to teda fakt není pravda. V drtivé většině případů rodiče slyší že je to normální, že je prostě pomalejší a k tomu, aby se začalo diagnostikovat se dostávají až v předškolním věku, popřípadě aspergáči po selhávání ve škole. A navíc jsou přehazování jak horký brambor a APLA/Motol mají čekací lhůty na vyšetření skoro rok.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Muj oblibeny blog o vakcinaci, kde se da diskutovat, pro/proti

Just the Vax
    http://justthevax.blogspot.com/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mě by třeba zajímalo, jestli někdo dělal výzkum (a jestli by ho bylo vůbec možné nějak udělat) o souvislosti mezi autismem a domácí výživou. Když kouknete do klubu o mimibazarových nechutnostech, tak zůstává rozum stát nad tím, jak některé matky nacpou do dětí jídlo s takovým obsahem dochucovadel, že by to porazilo vola, přičemž když se objeví nějaký problém, tak za to dozajista může očkování.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Bidak: u.s. stranka o nevyresenych problemech bezpecnosti vakcin, aby jsi videl, ze to neni uplne bezproblemova kapitola http://deathbyvaccination.com/
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    BIDAK: napriklad v prumeru kazdy z dvouset lidi, 1:200, ma genetickou mitochondrialni abnormalitu, ktera po nesetrnem ockovacim schematu (viralni antigeny jsou neurogenni), muze vest k neurologickemu poskozeni, regresi v autistickem spektru. vedle toho muze byt pritomna i geneticka odchylka pro detoxikaci tezkych kovu na apo genu. roli muze hrat i hlinik, v chemicke literature dobre dolozeny neurotoxin (o tom se dle dr. Prymuli vede debata, o hliniku, mame sice predplaceny casopis Vaccines, ale nevsiml jsem si toho).
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OMEGAPOINT: Fajn. Já o tom nicmoc nevím, pouč mě.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    BIDAK: muzeme o hpv a o bezpecnosti ockovani diskutovat. s tim teda ze se od toho plne distancuji.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OMEGAPOINT: OK. Tak v tom textu jsou taková malá číslíčka a na ty když klikneš, tak se dostaneš na ty zdroje. Přišlo mi trošku zbytečné to vysvětlovat.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    BIDAK: tak wikipedia urcite neni seriozni zdroj, predstav si ze bys sepsal svou disertaci podle wikepedie.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OMEGAPOINT: http://en.wikipedia.org/wiki/HPV_vaccine#Safety

HPV vakcína asi je stejně bezpečná jako jiné vakcíny. Aspoň podle toho co nacházím na serozních zdrojích.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    OMEGAPOINT: Měl bys jí poradit hlavně aby chodila pravidelně na prohlídky. Jinak by mohla skončit jako já, jeden celoživotní partner a přesto problém. Jenže mně ho našli včas.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    HPV vakcina neni bezpecna, urcite bych to svoji holce nedal, poradil bych ji misto toho, aby si nasla zivotniho partnera, to je racionalni. a jinak samozrejme ochrana.

co ale ti chudaci rodice, co si mysli, ze je hpv vakcina bezpecna/efektivni.

prirovnal bych to co se bezpecnosti tyce k Salkove vakcine z 50. let, ktera obsahovala simian virus 40, spis mi to ale prijde zatim jako scam s tou hpv vakcinou. vcetne rizika rakoviny cipku diky te vakcine, co jsem zatim cetl.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    CORNELA: jak je ale mozne ze maji vsechny hpv na deloznim cipku, jak se tam hpv dostal.. promiskuita ve spolecnosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam