• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    BIDAK: Já ti mínus nedala a ani si nejsem jistá, jestli tím Maggie myslí toto. Navíc u hexy a jiných je to většinou druhý den nebo ještě večer, takže máš vlastně pravdu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IBERIA: Tak sorry.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: trojkombinace je priorix? Po něm desátý den.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAGGIE: No, tak do druhého dne.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    za jak dlouho po vakcíne, konkrétně trojkombinaci, je teoreticky možné čekat nějakou reakci organismu?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BONIE: On to převzal i Respekt, fuuuj.
    DJ středa 11. 4. 2012 | Respekt DJ - Respekt.iHNed.cz
    http://respekt.ihned.cz/respekt-dj/c1-55360780-dj-streda-11-4-2012#15:10

Už jim tam píšu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BONIE: Počkej... jakože imunitní systém se umí sám bránit před nemocemi. To je teda překavapení, to by němej neřek, kdyby mu hubu roztrhnul. :o)))

Ne hele, je to o 7 dní pozdějc aby to byl dobrej apríl.

Tady je něco víc seriózního o tom výzkumu:
    No Antibodies Required For Immunity Against Some Viruses
    http://www.medicalnewstoday.com/releases/242403.php
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CORNELA: Ale jo, ale co pro ty co se s tím nemocným jenom setkali?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KUBIS: Určitě víc v pohodě než kdyby to dítě očkovaný nebylo, šmudlo.

ZEGA: Pokud vím, tak v případě TBC není karanténa (ale nejsem doktor), takže myslím, že jsi poradila to nejlepší. Zajít za doktorkou nic nestojí a míru rizika posoudí ona.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: ale jak jsem se tak koukal na ty reakce, tak to asi uplne v pohode nebude:) ale sam jsem zvedavy na reakci/odpoved, treba bude pro jistotu preockovana... jistota je jistota
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    KUBIS: no čekala jsem stejnou odpověď :)
    ale bezesrandy, mě se to netýká, radila jsem to samé, konzultovat co nejdřív s pediatrou... jen mě zajímalo, jaký jsou asi tak postupy.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: no podle rad zastancu ockovani asi v pohode, ne?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Poraď se se svým praktikem.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Otázka: Co má dělat člověk, který byl se svým dítětem (očkovaným) v kontaktu s člověkem s TBC?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Koneckonců jsem to tu někde v historii už házel počet vakcinací/počet závažných reakcí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: A jinak - to víš že nejlepší by bylo aby nemoce zmizely a očkovat se proti nim nemuselo...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: No tak máme studie o reakcích na vakcíny. Celkem se ví jak časté jsou závažnější reakce.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: obdivuju tvou jistotu o bezpečnosti, už jen díky tomu složení a genetickým manipulacím (hep B)... co to udělá za x let popř v další generaci, ochraňuj nás Glaxosmithklein...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Je pravda, že dneska už jsou vakcíny tak bezpečné, že za hodně vedlejších účinků můžou právě ty přidávané látky. Jinak ten článek je napsanej někým kdo je v panice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam