OSCURO: psycholog mě už taky napadl, jen jsem si řekla, že zkusím jště chvíli počkat, zda se to neupraví a není to jen nějaké období....ale vůbec si s tím nevím rady a jeiná anomálie, která nás potkala bylo právě očkování, proto je to to první, co mě napadlo...jak jsem říkala, vyměnit pediatra je trochu problém, protože v nějaké rozumné vzdálenosti není žádný lepší, co by nás vzal a nejezdim sama autem, takže nějaký přehnaný vzdálenosti jsou taky utopie na "běžnou" pediatrii, ale tak snad najít odborníka nebude až taková potíž.....ona ta agresivita vlastně pramení z toho, když se mu něco nelíbí nebo ho něco naštve - pak chodí, vztekle mlátí s čímkoli po ruce, případně jde zbušit kočku nebo mámu s tátou a v neposlední řadě veme cokoli a začne se tím bouchat do hlavy a sleduje co my na to...a celkem pravidelně se prbouzí kolem páté šesté ráno s šíleným řevem a nas_aností, kdy často začne bouchat hlavou o žbrdlení a pak samozřejmě bulí, že to je auva...ale už se s tím probudí...nebyla změna postele, peřin, povlečení...prostě je všechno stejné a zničeho nic tohle.....a nutno dodat, že poo spí pravidelně dvě hodiny a budí se vysmátej jak lečo a pořád za náma chodí a dělá malá, tuli tuli a je moc hodnej a rozněžnělej i vůči kočkám...to dřív taky nedělal
...třeba to je nějaká skoková běžná vývojová záležitost, ale ze dne na den se mi to nezdá, to my to spíš právě sedí na ty než. účinky po vakcinaci