• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ja sem uvitala toto shrnuti, pardon esli uz tu bylo

Jak vytipovat rizikové děti? – 2.část
    http://www.celostnimedicina.cz/jak-vytipovat-rizikove-deti-2-cast.htm
    Jak vytipovat rizikové děti? – 3.část
    http://www.celostnimedicina.cz/jak-vytipovat-rizikove-deti-3-cast.htm
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    hledám data ohledně počtu nakažených záškrtem v Litvě a tohle mi přišlo zajímavé...
    http://www.khsova.cz/01_odborna_cinnost/files/sms139.pdf
    je to od tohoto mudr. Vladimíra Plesníka epidemiologa..
    http://www.szu.cz/uploads/documents/CeM/Zpravy_EM/20_2011/10_rijen/380_jubileum.pdf
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    MIKA: nevim, docetla sem se, ze nocni desy sou celkem normalni u deti, ale co sem zjistovala, tak to v okoli nikdo neresil (a znam dost deti), tak sem byla prekvapena a navic dyz se to po tom KL uplne prestalo ze dne na den v noci objevovat tak to mozna uplne ok nebylo (dcera ted spi krasne klidne celou noc)..neco to rozhodne rozjelo
    MIKA
    MIKA --- ---
    GIDDY: tyjo, trochu si me vydesila... a to jsem prave odlozila Struneckou, abych si znovu zrekapitulovala co aplikovat pred...co po...kdyby... aby to bylo co nejvic v pohode... dcera 17 mesicu a chystame se pomalu na prvni davku hexy (nejsem z toho odvaz, ale obavam se, ze tentokrat uz doktorce neuniknu)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LILY: a hlavne se fakt resi treba telesne nezadouci ucinky, ale ze to muze mit fakt i psychicky efekt, negativni, ze, to se s tim asi nespojuje, ze se to neda dokazat
    sem zrejme tady prikladem z praxe doma nekoho dohnala k minusku, nojo, kdo nezazil co sou nocni desy nepochopi
    LILY
    LILY --- ---
    GIDDY: já u hexy taky thuyu, ale ta může pomoci jen u neživých (když už), takže u priorixu nemá cenu thuyu dávat.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LILY: ja davala u te hexy pokazde thuju, ale jak rikala ma homeopatka, nekdy dyz je silna reakce, thuja zmirni, ale nezabrani..ale kdovi, jak sem psala
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ano, vakciny.net, uz to mam naskenovano, snad brzy dodam pdf

nekdo tu zminoval to reseni ockovaciho kalendare, dyz je lepsi ockovat pozdeji, jak i sam Petras uvadi v tech svych brozurach pro lekare, proc se to tak teda nedela?? ja tomu fakt nerozumim, proc sou pediatri tak nevzdelani v tak dulezite veci??
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    MONTEBONTEA: no me to zas trosku pripomina nas problem..dcera se po posledni davce hexy (prvni mela asi v 16 mesicich, ale dostala 3+1, nezajimala sem se o to v te dobe dostatecne a doktorka ji zbytecne dala, i dyz mela ockovat jen schema 2+1) zacala v noci budit s nocnima desama, nejake vztekani pres den sem prisuzovala beznemu vyvoji, neresila sem to, trapily nas ty nocni desy, ktere s prestavkama trvaly skoro dva roky..pak uz me to nebavilo, zhorsovalo se to, sli sme k me homeopatce (ktera je navic psycholog psychoterapeut) a dopatraly jsme se k tomu, ze duvodem mohla byt posledni davka hexy...nikdo to nemuze samo potvrdit ani vyvratit, ale v jeji praxi se casto jako duvod ruznych podobnych potizi u deti prave ockovani objevuje....nasazeny konstitucni lek ty desy vyresil..doslo tam ke zvedomneni neceho, co slo ven jen v noci nevedome..kdy to vzniklo a proc se nedozvim, ale sem rada, ze je to pryc, protoze pozorovat jak je v noci me dite skoro jako posedle dablem neni nic moc
    takze pokud se to casem nezlepsi, doporucuju navstivit nekoho podobneho:)
    LILY
    LILY --- ---
    ANICHQA: nedělá homeopatii, i když byla v obraze a věděla, že když němá člověk vybraný konstituční lék, tak se i neživých vakcín dává Thuya.
    Ale homeopata jsme měli od její ordinace nedaleko.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    LILY: Nedelkova dela homeo? Taky k ni chodim. Nastesti otazka predkozky u nas odpadava ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    MONTEBONTEA: mohlo by. Když se to dá zaráz s očkováním, tak jim teoreticky může i zabránit. Moje dítko má jen hexu a to jsme homeo dávali a žádné viditelné nežádoucí účinky jsem nezaznamenala. Až budeme kvůli školce nuceni jít s dítkem na priorix, tak dám homeopatika zase.
    A takhle zpětně by to minimálně mohlo minimálně zlepšit ty projevy (spaní apod.), ať už jsou z očkování nebo ne.
    Jen je potřeba vybrat konstituční lék. V případě zájmu pošta, ať tu nevnášíme jiné téma..
    LILY
    LILY --- ---
    LEPEK: no, teď jo. Ale ta původní pražská (Nedělková v Italské) byla taky dobrá. Neshodli jsme se jen v otázce předkožky.
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    LILY: ty máš ale asi pediatričku v Brně, viď?
    MONTEBONTEA
    MONTEBONTEA --- ---
    LILY: s tím vůbec nemám zkušenost ani o tom nic nevím přiznám se...zmírňuje to než. projevy?
    LILY
    LILY --- ---
    LEPEK: naše doktorka je taky ohleduplná, snaží se udělat vše proto, aby se dítě nemuselo zneklidnit. A pokud řve, zkouší ho docela rozumným způsobem rozplýlit ("hele, tam mám na obrázku krtečka", dá mu do ruky hračku a chvíli ji s ním jakože zkoumá, jak funguje, apod...), a rozhodně jí nevadí, když sedí během celé té prohlídky u mě v náručí.
    LILY
    LILY --- ---
    MONTEBONTEA: toho se už asi nedopátráš, zda to má či nemá souvislost. Osobně bych řešila homeopatiky. Pokud jsi nedávala nějaké hned po očkování "pro jistotu", klidně to zkus i teď. Kdyžtak můžu poslat odkaz na nějakého homeopata v Praze či v Brně.
    MIC
    MIC --- ---
    LEPEK: a nějaká zajímavá informace například? (už jsem z toho poněkud dezorientovanej)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    [ SALE @ Salé / Only dead fish swim with the stream. ]
    myslím že by se tu někomu mohlo chtít jít
    MONTEBONTEA
    MONTEBONTEA --- ---
    LEPEK: zkusím ho, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam