OSCURO: Vytáčet mě se z čeho? Nátlakově jak?
Přestaň se už ohánět tou racionalitou jako slepej hůlkou, protože na lidský společnosti není racionálního ale vůbec ale vůbec nic.
Víš mě taky stačilo pár příspěvků abych si o tobě udělal obrázek ty fundovanej experte, dopředu ti říkám že už se ani ale nemusíš namáhat, než si stihnul pochopit ty dva řádky co jsem tu napsal tak tady arcivakcinář
MISON: my vysvětlil o čem jsi mluvil.
MISON: Vyste v jádru fakt všichni stejně sebestředný tupci- kdes mě viděl abych někoho vybízel ke klidu???
K tý moderní společnosti- jak se vůbec opovažuješ to sem zatáhnout, uvědom si laskavě o čem mluvíš, jestli je pro tebe očkování proti rotavirům výhoda moderní společnosti tak je mě líto tebe. Mimochodem s tím pralesem jsi se fakt už posral ne, vždyť bych se tam musel pořád bát kdy mi tam přijedou moderní výhody značky caterpillar, přivezou cocacolu a hiv. to jsem si myslel že jsem tady já ten drzej fracek.
Tahle diskuze víceméně nemá smyl protože poslouchat doktory jak tu bračí ve strachu před nátlakovejma skupinama, chtěj "doma-rodky, neočkovače" postavit mimo zákon a pokud možno vyhostit ze státu.