Tak jsem po dlouhých debatách s dr. nechala dítko naočkovat první hexou. Možná se jí druhý den na těle objevilo několik červených flíčků, ale druhý den tam už nebyly, nevím, jestli to je po očkování nebo ne. Jiná reakce nebyla. Před a po očkování jsem podala homeopatikum.
Dle slov pediatry by nechala dr.Elekovou a dr.Strnadelovou zavřít za ty žvásty, které šířej. Prý jejich knížky a články četla a jsou to samé lži a demagogie, Ukázala na celou kartotéku, že má všechny děti naočkované a nikdo neměl po očkování vážnější reakce, krome teploty, otoku v místě vpichu apod. a že kdyby viděla, že očkováním svým pacientům škodí, rozhodně by v tom nemohla pokaračovat. Své vlastní děti má naočkované vším, kromě chřipky. Naopak měla před časem v ordinaci ještě neočkované dítko (mín jak 2 měsíce) a nakazilo se černým kašlem, v nemocnici ho z toho jen tak tak vysekali a doted má ta holčička dýchací problémy.
Nejsem výhradně proti ani pro očkování. Ta různorodost a protichůdnost informací je dnes tak obrovská, že si netroufám s jistotou přiklonit ani na jednu stranu a tvrdit : "ano očkování je super" ani "ne, očkování je zlo. "
Jsem někde napomezí a vím, že realitou může být úplně cokoliv. Ale je fakt, že ve svém okolí nemám NIKOHO, kdo by měl po očkování vážnější problémy , bouřlivé reakce-nebo zdravotní následky- a že jsem se hodně vyptávala. Oproti tomu na netu jsou poškozeni po očkování téměř všichni.
Zas kdyby měla moje holčička vážnou reakci, mluvila bych taky jinak.
Toť má čerstvá zkušenost.