• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANABEL_LEE: nedělám, je to furt malá investice do chodu společnosti - jen bych tam motivačně ráda viděla něco, co právě ta druhá dávka umožní, jako je kino, nebo lístek do bazénu nebo tak něco. Pivo si člověk může koupit i v lockdownu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TRISSIE: si delas srandu ale v USA uz to delaji, onehda jsem cetla ze nabizeli hillbillies sixpack ke vcelicce :)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANABEL_LEE: k druhé dávce volňásek do kina! :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    u pediatru se za ockovani dava obrazek, tak neslo by to zavest pro nektere skupiny dospeleho obyvatelstva taky?
    AMANT
    AMANT --- ---
    KOTENCE: nebo žvejky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PISISKVOR: imho je jen pitomá
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISISKVOR: jj taky jsem si říkal že to už nemůže bejt možný viz. ADAMIRA
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    Imo kotence jen troli (stejne jako je trolling vetsina tech extremnich fb postu), a vy jste jen v "someone on the internet is wrong" pasti. Taky jsem mela rozepsanou obsahlou odpoved s radou argumentu (btw dle laboratorniho vysetreni tez nemam po breznovem covidu protilatky, jak tu padlo), ale jak procitam ty pribyvajici reakce, neverim, ze to muze myslet vazne.
    Zas na druhou stranu ta diskuze urcite prinosna je, protoze kdyz si to procte skutecny vahajici, tak ho to muze dost nasmerovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jasný a já chci dort za to že nebudu vožralej driftovat vašim dětem před hřištěm, sofort!!!!
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Muj argument, proč se očkovat je ten, že u mých vrstevníků už se celkem objevují náhlý vážný nemoci. V tu chvíli by bylo fajn nemuset to řešit. V šedesáti už člověk chrání všechny síly, to se už předpokládám budu očkovat i na tu chřipku.
    Takže jsem ráda, že je možnost se očkovat.

A pak přijde "systém" a řekne ti, že to je úplně jedno, jestli z toho budeš mít profit, nad tím nemáš vůbec přemýšlet, to děláš pro všechny a nepůjdeš do kina, jestli ne. Jsi zlý sobec!
    Jak na to tříletý děcko prostě.

Na mě by působila spíš nějaká akční nabídka, jak psala Trissie. Když mi má být pár dní trochu špatně pro dobro společnosti, tak by mi mohla společnost nabídnout nějakou výhodu. Dva dny volna bych brala hned, akční nabídka pro tento rok!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Obří zkušenost je v tomto případě jasný eufemismus. Konečně jsem to využila tuhle znalost :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOTENCE: Obří zkušenost by to byla, kdyby to vedlo k nějakému ponaučení z věcí. Jako že teď je potřeba něco udělat pro to, aby se to příští zimu neopakovalo. Jinak to není zkušenost, ale jen zážitek, jako když koukáš na katastrofický film, ale tebe se nijak netýká. Ono se to nemusí týkat přímo mě osobně, abych věděla, že se to děje, že je to vážné a že je nutné nějak reagovat.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: ja posledně v diskuzi narazila na jednu, co vychvalovala indicke doktory, hlavne ty, co odmitaji očkování, taky jsem ji poslala, at v případě Covidu si jde sednout pred indickou nemocnici
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: tvl to je materiál 🙈
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOTENCE: obří zkušenost... Aha :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    CORNELA: to by byl natlak a jeji bublina je mala.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CORNELA: to je super když se jedná o diskuzi nad tím, jestli je dobrý vymalovat si kuchyň hnědou barvou, ne někde kde se lidí snaží zachovat alespoň nějakou minimální úroveň
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    GRANTORINO: není to v pohodě ani příjemná zkušenost. Ale je to obří zkušenost. Ty já vždycky kvituju.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ADAMIRA: jj, přemýšlím nahlas. A ráda k tomu využívám Nyx, že je tu hodně oponentů. Pomáhá mi to se posunout.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOTENCE: ty budeš tak trošku průtokovej ohřívač myšlenek, co? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam