• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    EKG
    EKG --- ---
    KULA: Nekdo si hodi korunou, jestli je podplatili vyrobci vakcin, nebo je dostala CIA, a nic. Jede se dale.
    KULA
    KULA --- ---
    Čistě ze zvědavosti, dotaz na odpůrce - Co si myslíte o smrti xy nefanoušků očkování, kteří aktivně vystupovali proti očkování, nakonec se sami nakazili, vytěžovali lékařská zařízení a před svoji smrtí brečeli, že udělali chybu?

Co si jeden břeh myslí o původně svých souputnících, kteří nejenom že zradili ale i umřeli?
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    CORNELA: Ted jsem stravila nejaky cas hledanim toho papiru s vysledkama a musim konstatovat, ze jsem ho uspesne ztratila. Nicmene si pamatuju, ze tam byla jako minimalni protektivni hladina protilatek 7 neceho/neco :) Bliz uz si nevzpomenu. A ja mela asi kolem 2. Jestli te to zajima, klidne muzu zasdilet pristi vysledek. Ted me taky zajima, jak to teda vlastne meri :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAN: tak uvidíš.
    Právě kvůli nemocným lidem je trudný, jak zdraví mladí (nejen mladí, zdravíme tchyni) nechtějí očkování.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORGAN: ok
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    MAR_TINA: fakt testuji hladinu protilatek...nevim, ve vyzkumny stanici se tvari, jako ze to testovat jde :) Byla jsem na testu 5 tydnu po druhe vakcine, bylo tam leda hovno. Ted v pondeli jdu na druhe testovani, to bude 3 mesice po druhe vakcine, tak uvidime.
    PALEONTOLOG: no existuje, asi jich neni mnoho, proto bych jmenovanim dost urcite prozradila, co mi je a nevim, jestli jsem uz pripravena na coming out :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PALEONTOLOG: ale po očkování nemáš protilátky jako po nemoci, po očkování má tvůj imunitní systém znalost, jak rychle vyrobit protilátky.
    Proboha, nikdy jsme nechtěla vědět tolik o očkování.
    Taky jsem nikdy nechtěla dělat vodu, ale to je jiné téma...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAR_TINA: tak asi hladina protilatek?
    MORGAN: a jaka medikace imhibuke ucinky vakcíny?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAN: jak se to pozná? dá se otestovat imunita po očkování?
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    CORNELA: Prosim jen to ne. Mě vakcíny kvůli jiné medikaci nezabraly. Deti půjdou od září do školy. Snad mi zabere třetí dávka, než nám to děti donesou domů. A můžu jen doufat, že mě tihle antivax inteligenti nevezmou s sebou.
    SADY
    SADY --- ---
    CORDELL: prosim uz toho nech,
    jestli tomu spravne rozumim,
    tak jsi demotivovan a vystrasen
    informaci od znameho vedce a odbornika na epidemiologii
    co pracuje na zaklade based evidence
    znamym "majitelem restaurace",
    ktery ti rikal
    "at se mrknu na Brzen 2021 tolik mrtvych po vakcine co myslim ze to asi bylo"

?!?!??!?!?!?!?

chapes ze je to stejne relevantni zdroj informaci, jako holy z cerveneho trpaslika, kdyz ji klesne iq na 6 a jako jediny zdroj informaci ji poskytnes retezove emaily produkovane zaplacenou medialni agenturou optimalne z ruska?

nebo to nechapes?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CORDELL: aha, takze ocekavas, ze nemocnice budou plne lidi s povinnym ockovanim, jehoz negativni dusledky se projevi za dlouhou dobu - a mas predstavu za jak dlouho?

A myslis, ze se stenym zpusobem neprojevi dlouhodoby dusledky covidu u lidi co ho chytnou neockovany?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORDELL: zlisti tolik, meb antivxx doktrina je plna blabolu, zpusobuje lidsky utrpwni nejenprimo alei neprimo.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PSYTRANCE007: a aby to nebylo malo, mluvil jsem s majitelem restaurace, kterej ma zajem aby lidi chodili nez aby umreli na covid.
    Rikal sam, ze u nej rousku mit nemusi nikdo no a potom vockovani? Uvidime kolik jich zbude (at se mrknu na Brzen 2021 tolik mrtvych po vakcine co myslim ze to asi bylo)... takze me uplne demontivoval a jeste postrasil :(
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PSYTRANCE007: hmm jen ty dementi ty slintaky ti zase naridi pres jinej zakon a soud nez rozhodne tak budem slintat do toho v tramvaji dal :(
    Stejneho nazoru je i policie, jsem jel s jednim ve vlaku a v kupecku mel radost, rozbalil si svacu a rousku zahodil jak byl stastnej a jeste rikal ze doufa ze ho neposlou zasahovat do restaurace :)
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    MAR_TINA: protoze tu vidim jen verici dementy, co asi maj velkou duveru ve farmacii a nebo vladu a mozna leti na test, dalsi test aby mohli jak blbouni do restaurace, kina a potom i mozna stoji frontu v obchodaku :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORDELL: Má první dávku Pfizera, reakce žádná.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    TAPINA: tak jestli ji bylo tak blbe, to samozrejme mozne je ale je otazka jak potom bude reagovat na tu kterou vakcinu
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    E2E4: Prijde, jelikoz ty nevis dosud co se kde zmeni a co sikovna vlada nebo EU jeste vymysli. Ted je uznavan Pfizer na cesty, rada lidi ti povi aby prece mohla cestovat proto Pfizer! Potom se to zmeni a zjisti se ze je lepsi zase jina, takze jako kokot budes stat neco v obchodaku zase na neco jinyho co je napadne a to do sebe pichat :D
    Takze ano, pokud uz vakcinu, tak je lepsi pockat co z toho vzejde :)
    Kolikrat v minulosti byla pouzita mRNA? Kde byla podavana lidem?

Přestože léčba či vakcinace pomocí mRNA je známa již pár let (firma BioNTech založena v roce 2008, firma Moderna v roce 2010), nebyla do roku 2020 nikdy oficiálně schválena a byla používána pouze v rámci výzkumu. Kvůli vysokým vstupním nákladům však velké farmaceutické firmy postupně od této technologie upouštěly.[11] Příležitostí pro vstup na trh (a skutečné testování v terénu) byla pandemie covidu-19 a vytvoření vakcín proti covidu-19,
    RNA vakcína – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/RNA_vakc%C3%ADna

první mRNA vakcína na světě dočasně schválená pro použití (2. prosince 2020 ve Velké Británii)[12]
    v USA nouzově schválena 11. prosince 2020
    Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) udělila 21. prosince 2020 podmínečnou registraci[13]

A nejsem jedinej kdo ten nazor ma, i zdravotnik rekne z velke nemocnice, ze to radeji ted ne a leti na pruda test (PCR musi ho mit vzdy 1 den pred smenou jinak nemuze do prace).
    Dle tech udaju a datumu, to asi neni ideal co z toho jeste bude. Mno a ver doktorum, farmaceutickemu prumyslu a ruznem vedcum.
    Tim nechci je hanet ale

1.doktor i v nemocnici, ordinaci sam casto tomu nerozumi a podava i leky experimentalne (je to proste fakt a i jeden mi to potvrdil), protoze je proste taky jen clovek a ne vedma

2.farmaceuticke loby jede i na kseft, toci se tam takove prachy ze i kdyby neco nevyslo tak stane se

3.ty kdyz poletis na huraaa vakcinu a mas pak problem, doktor se ti leda vysmeje a nebo pokrci rameny to se stava

4.proto ne kazdej veri
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam