Od poslední aktualizace se zase věci hnuly o kousek dál..
-> Je znovu otevřena Mining colony (víc jak den byla uzavřená). Mapa je teď 4x tak velká (1200x1200 bloků), ale zvažuji, že ji snad ještě zvětším, protože mám v plánu začít prodávat hráčům do měst vlastní brány k vlastním dolům. Brány budou v Mining colony předem připravené a budou mít různé ceny dle jejich vzdálenosti od centra a počtu dolů kolem. Jejich cena bude relativně vysoká, protože by mělo jít spíše o raritu, než běžnou věc pro každého, a pravděpodobně je taky udělám jen na omezeou dobu, asi 3 měsíce, po kterých bude spojeni mezi branami přerušeno a bude třeba zaplatit nový poplatek (ve hře samozřejmě) :)
-> Už se připravuje nový svět, který nakonec ponese název Chaosphere. Je to ten zmíněný anarchy-svět, ve kterém bude legální zabijet a okrádat ostatní tráče bez úhony. Nicméně naprogramoval jsem si plugin pro změnu biomů (on sice už jeden existuje, ale neposkytoval funkce, jaké jsem potřeboval), takže můžete počítat s tím, že samotný vstup u brány bude drsnějšího rázu, ale víc zatím prozrazovat nechci :)
S otevřením Chaosphere a možností zakládat zde Outposty se zároveň zvýší počet parcel přidělených na osobu.
-> S pluginem na změnu biomů nyní také pomůžu městům, která byla založena ještě za verze 1.0 v tundrách, kde po přechodu na 1.1 začalo sněžit. Krajina zůstane, akorát sníh nahradí déšť ;) Myslím, že se jmenovitě jedná o města Wyzima a Kaineng
-> Jinak jsem udělal ještě mnoho malých oprav, které při přechodu na 1.2 vznikly.. alespoň, co se důležitých bugů týče. Například se teď Navara už může dostat do své truhly v Hotelu :)