DEII: Takže se chystá něco jako splynutí Bukkitu a Minecraft serveru v jedno, nebo jsem teď mimo? :)
Tedy mám to na mysli tak, aby minecraft nedělal API pro další API (bukkit), abych například pro pohyb monstra nemusel psát ((CraftLivingEntity)entity).getHandle().getNavigation().a(), ale třeba jen entity.moteTo()? :) Volat si kvůli tomu přes bukkit až na minecraft server pro obfuskovanou metodu, kterou ještě musím dohledat dekompilováním kódu, a čekat že s dalším updatem serveru bude název metody zase jiný, mi je slušně řečeno dost nesympatické :)
A taky jestli, jak říkáš ty, to není taková sranda, jak si všichni mysleli, nebo tu situaci spíš vystihuje obrázek, co jsem postoval 3 měsíce zpátky tady v minecraft fóru :)
Já si nechci hrát na odborníka, a fakt nevím, jak přesně teď tedy vypadá spolupráce bukkitu s mojangem, nebo, jak to vůbec teďka mají, ale i přidání nových zvukových efektů (před těmi z 1.4) to trvalo týdny, snad i měsíce, než do enumu doplnili pár dalších názvů, takže kdo je chtěl používat dřív, opět muset přes přes obfuskovanou metodu až na mc-server :)