DEII: Já se fakt děsím představy, jak by to vypadalo, kdyby byl napsaný špatně, ale.. :))
Uff, při vší pokoře k té práci, kterou na Bukkitu za daných podmínek odvedli fakt nechci být za prudiče, a stále se ještě necítím jako java guru, ale když v tom narážím na věci jako, že priority.HIGHEST je vlastně nejnižší, zatím co LOWEST se paradoxně pouští jako první. Nebo když playerInteractEvent se při Action.RIGHT_CLICK_AIR spustí pouze a jen tehdy, když máš v daném objektu Listeneru private final proměnnou plugin jako instanci pluginu, zatím co ostatni Actions jedou bez toho, a já kvůli tomu zabil skoro celý den - fakt jsem na to přišel naprostou haluzí, protože to nebylo vyřešeno ani nikde na fóru. A na podobných případech se zasekávám zcela pravidelně.
Kdyby si mi tehdy neposlal (nebo já nebyl shnilej si to vygooglit :), jakým příkazem spustit bukkit tak, abych ho mohl za chodu debugovat ve svém IDE, tak do teď nemáme Metropolis, vlastní Shopy, nebo i lov pokladů, protože bych se na to dávno, s odpuštěním, vysral :D
Každopádně dix za ten link na článek.. Tehdy jsem ho nějak zazdil :)