ETHAN: nejlepší na expení je hřbitov v Prime City.
A k těm potvorám v infernu ..u brány se tam na tebe mohli seběhnout maximálně pigmani. Ti jsou sice rychlí, ale útočí až když je někdo napadne. V infernu jsou ovšem i regulérní dungeony, ke kterým se dá dojít skrz tu věz z obsidianu.
ETHAN: Kéž by to bylo tak jednoduché. Já nemám problém s pluginy, které dělám sám. Já mám problém s těmi, které jsou k dispozici pro bukkit od ostatních, ale některé z nich jsou již neudržované, nebo dlouho trvá, než je někdo opraví. Problém s vlastním pluginem mám momentálně snad jen s tím na lov pokladů, kdy jsem si vyhrál s renderováním obrázku pokladu na mapy, a po přechodu na 1.4 renderer bukkitu vytěžuje procesor takovým způsobem, že jsem obrázky mohl akorát tak zrušit tím, že jsem zakomentoval jediný řádek, který tam ten obrázek vkládá.. Což problém vyřešilo, ale jsme bez obrázků :/ A co víc, když jsem to nahlásil na buglistu bukkitu, tak jejich reakce je, že potřebují buď data z profilingu, nebo ten plugin což chápu. Takže jsem jim naprogramovat přímo testovací plugin na vlastní renderované obrázky na mapách, no a od té doby už žádná změna.. kdyby ten report alespoň přepnuli zpět na "open" místo "resolved". A všiml jsem si, že takhle tam "zametají pod koberec" více reportů, které bych uvítal mezi následujícími opravami.
btw: dělám pouze a jen ty věci, co se líbí mě jako hráči.. Když jsem si pak čas od času zahrál i jako prostý hráč, nemohl jsem se od toho odtrhnout :)