• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALEONTOLOGbreatharian cult
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Mušíte rozlišovat podle původu, co jde z usa, tomu nepatří pusa, ale všemocný dolar :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nejdrsnější je ten pan Brooks, ten jeho web s kurzy pránické výživy za statisíce dolarů a doporučením připravovat se na to jedením mcdonaldjídla a pitím koly, jsem považovala za hodně ujetou recesi, a když se ukázalo, že ono je to snad fakt vážně, a dokonce Jasmuheen v tom dokumentu nějak zmínila že ho zná a uznává nebo co....tak to je fakt moc, nechápu vůbec nic ;-DDD
    SVA
    SVA --- ---
    Pravda, kterou říkáš, nemá žádnou minulost, ani budoucnost. Je, a to je vše, co potřebuješ (Richard Bach, Iluze).
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TILOPA: taky další co to zvládá jen když někoho s jiným názorem musí dehonestovat?
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Ona neplácá, ona tím žije, viz můj příspěvek o papání :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUZKAOU: Dobre Zuzi, naucim. Diky za tip.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TLUSTEI: Ale jsou to zase jenom tahanice a placanice, ktery ve finale nikam nepovedou... Ani nevim proc jsem se milou Zuzkaou nechal strhnout. Momentalni zakolisani. At si placa. Omlouvam se za OT.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TLUSTEI: ne - nauč se číst, než se začneš hádat!
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUZKAOU: Aha, dobre, takze "Miluj, etc." nerekl Jezis, ale pouze sv. Augustyn? To asi ne vid? ;) A puvodnimi texty myslis Novy zakon? Ten jsem cetl. Ale bohuzel jen v anglictine, takze je mozny, ze tam budou oproti puvodni aramejstine nejaky rozdily. Budu rad, kdyz me na ony puvodni texty navedes. Je pravdepodobny, ze onen text zdaleka nemam tak pod kontrolou. ;)
    Ono, ne ze by na tom nejak zvlast zalezelo, jen mi prijde ponekud arogantni az usmevne si myslet, ze nejaky biblicky vyrok chapes lip nez nekdo jinej...ovsem to jen v pripade pokud opravdu nemas pod palcem ony "puvodni texty."
    Dekuju
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TLUSTEI: Ne - to netvrdím. Přečti to ještě jednou. Nápověda. Upozroňuj, že kromě new age knihy to je jaksi myšlenka pocházející z křesťanství.

    A pokud si nečetl ten původní text a potřebuješ vysvětlit, v čem se liší jeho pojetí od duškova - je jedno co dělám a co říkám, protože fiktivní indiáni tvrdí, že máme každej svůj vesmír, tak vydrž, chvíli mi potrvá dohledat původní zdroje a sepsat to.

    SVA
    SVA --- ---
    TILOPA: :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUZKAOU: :)) Troufas si tvrdit, ze vis lip nez nekdo jiny, co kterym tvrzenim myslel sv. Augustyn? ... Na to si pockam. Prosim pokracuj. ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TILOPA: Miluj a dělej si co chceš, je především hláška sv. Augustýna a to o tom že je potřeba milovat a to je to hlavní přikázání najdeš i ve standartních evangeliích. Ale tuším, že to myslel trošku jinak, než jak to demonstruje Dušek.
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    ZUZKAOU: pěkné duškopovídání :-))
    "Možná pro to, že většina lidí onoho bdělém vědomí ještě nedosáhla…

    Jasně, můžete se pokoušet měnit svět touto cestou, ale ona je jenom zástupná. V Evangeliu Esejských se ptají Ježíše, co je potřeba dodržovat, aby člověk správně žil; a Ješua jim vysvětluje, že ve skutečnosti existuje jediné přikázání, a to přikázání „Miluj“. To je celé. A dodává, že když je člověk blbější, potřebuje těch přikázání víc, když je ještě blbější, tak ještě víc. Toto mě oslovuje."...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SVA: kdyz von si zacal!
    :-)
    SVA
    SVA --- ---
    SHEALA: oko za oko a budeme všichni slepý!


    ZUZKAOU: breatharianství v seminářovém stylu...no jasně taky mi to už nesedí...:) poslechla sis ten záznam ze setkání breathariánů v Praze?
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    SHEALA: No já jsem to moc nepochopil, pokud to byla nějaké reflexe na moje psaní, o co tam jde.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SHEALA: dyk má pravdu,) ani neví, vo co všechno přochází.. prožívat umí každý průměrně osvícený foxteriér,)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TILOPA: miluju ty co rozebiraji, jak se druhy citi a jakou ma osobnost. A jeste si mysli, jak oni jsou ti chapavi a plni porozumeni. Ze by internalizovany pocit intelektualni nedostatecnosti? Prestoze toho nemaji zapotrebi?
    (v posledni dobe jedu podle hesla, jak vy k my, tak my k vy. Neber si to osobne).
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Některým lidem k životu stačí nasávat energii, kterou získávají teoretizováním a posuzováním a komentováním toho, jak to kdo myslel, milují svojí slovní intelektuální argumentaci a potom jsou v ten moment spokojení a napapaní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam