• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALEONTOLOGbreatharian cult
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    F0N: jj, zmínit to v pátek večer na primě je skoro win

    IRO: jenom je to polski :) , ale odkazy mají zajímavé, v současné chvíl pátrám po jednom dokumentu co tam odkazovali do polské televize, co rozebírá breatharianství, tak nevím jestli se doptám, uvidím

    a trochu mě mrzí, že zapadnul v absurdní překrývačce ten Genesis Sunfire, tu jeho knihu bych si rád přečetl, ale 100 liber za to asi nedám, asi to nikdo nemáte, nemůžu to najít

    výživové okénko:
    Plant Based Nutrition – Will I Get Anemic? – – Vegan Muscle and FitnessVegan Bodybuilding, Nutrition, and Recipes
    http://www.veganmuscleandfitness.com/plant-based-nutrition-will-i-get-anemic/
    F0N
    F0N --- ---
    LODBROG: nejde o priblbly vtip ale skor, ze sa ta informacia vobec objavila v mainstreamovej TV. A ano hazim to video sem kvoli 20 sekundam, lebo mi to urobilo celkom radost, ze o tom divnom chlapikovi ktory robi prednasky a URCITE klame (prip. chce len zarabat) sa rozprava v mainstreamovej TV ktora ma zrejme dost velky dopad na masy.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    F0N: To sem házíš takhle dlouhé video kvůli dvaceti sekundám kde se o tom nejezení jednou zmíní a zkusí typicky přiblblý vtip...?
    F0N
    F0N --- ---
    tak ten informacny vir sa dostal uz aj do mainstreamovej televizie :)
    cca 15 min.

    1. Natálie Kocábová - Show Jana Krause 13. 4. 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=m0sWqVHGYZA&feature=BFa&list=SPC74969A8A26FC260&lf=list_related
    VEHUIAH
    VEHUIAH --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CENSORFUCKER: jakmile se bude ve stavu samadhi nacházet víc osob než jedna, přirozeně se začnou tvořit množiny těch, co jsou v samadhi víc než ti další a znají víc tajemství vesmíru než ti další a potřebujou do ruky něco, aby to dokázali všem ostatním :)
    IRO
    IRO --- ---
    SVA: skvělé a to fórum vypadá taky zajímavě :)
    SVA
    SVA --- ---
    http://niejedzenie.info/english/text/lswf.pdf

    Kniha od polského breathariána...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    ZUZKAOU: snad sem četla, že nejen češi. To už přesně nevím, řešila sem spíš jiné věci.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    1MALALISTICKA: počkej - to byla nějaká skupina čechů v Australii? Proběhlo to tamníma médiama?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    1MALALISTICKA: To je jak ta koza u těch ruských vědců, co už se skoro naučila nežrat, jenže těsně předtím chcípla...

    Ono jako půsotvat určitě, dneska jsem si dal po dlouhé době teplý oběd a jsem úplně uzemněný..., ideálně kysané zelí a saláty, ale nic se nemá přehánět.

    Tykový ty kecy, že je to jen pro vyvolené, mne dráždí - pokud něco funguje, tak ať to ví co nejvíc lidí.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Mě by fakt zajímalo v jakým stavu mají trávicí trakt. Na tom se dost jednoduše pozná, jestli jedí, nebo ne. "můj" chlapík měl peristaltiku v háji, ale neměl ji zas uplně zaniknutou, takže je jasné, že alespoň něco málo potravy přijímat musel. V nedostačující míře, ale že by nic nejdel 3 roky je lež.
    BOREC: Jen na parenterální výživě by mimo špitál nepřežil, ta je nedostačující a pomalu se od ní začíná ustupovat.
    CONTINUITY: měla to být komunita cca 8 lidí, nejen čechů, která opustila společnost a usídlila se někde v australské poušti. Společně se pak v praxi snažili dokázat, že není třeba jíst. Někdo švindloval líp a ještě žije, toho mého vyhmátnuli a pro nepříznivý zdravotní stav ho vyhostili. Bohužel už moc pozdě.
    SVA
    SVA --- ---
    nuděj ne, ale zřejmě v tom hrajou roli prachy...otázkou je co je možné...já to mu uvěřím akorát s vlastní zkušeností, neexistuje žádný univerzální postup podle mě (akorát seminář. pojetí), akorát tě něco může inspirovat, ale to co to v tobě evokuje jsou tvé vlastní pocity s kterými dále pracuješ, takže proč ne třeba H.monfort nebo Jasmi...ale mě osobně už nezajímá ani jeden
    BOREC
    BOREC --- ---
    CONTINUITY: Hitler taky "oslovil" dost lidí
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    BOREC: Obojí mi přijde moc zjednodušený.

    "nuděj" IMHO není ten důvod
    Spíš se lidi, z hlubokých historických a sociálních důvodů, necítí v pohodě s tělem, a je rozšířená touha nějak se od jeho potřeb oprostit.

    a "vymýšlej" mi taky nepřipadá přesné, Jasmuheen si nevymýšlí, to by tomu tak silně nevěřila, a třeba by si nastavila ten pokus tak, aby měla větší šanci ;)
    a její sdělení musí mít nějakej hlubší podklad a musí v něm být kus pravdy, jinak by neoslovilo lidi tady
    BOREC
    BOREC --- ---
    treba si davaji infuze a kapačky a pak tvrdí že nic nejí :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    CONTINUITY: řekl bych že se lidi v dnesni dobe dost nudej tak nekteri vymysli a jini zase chteji verit a veri ruznym nesmyslum :) to je odpoved na posledni otazku .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nebráním se možnosti, že Monfort nebo někteří další ti lidé na internetu jsou real, doopravdy to nemůžu vědět, možné je všecko :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    BOREC: Mně se to taky spíš nezdá. Nevidím valný smysl v tom snažit se změnit přírodou dané věci jako to, že jsme se inkarnovali do fyzického těla, které funguje na hmotnou potravu. Přijde mi lepší naučit se s tím tělem optimálně žít, s jeho přirozenou funkcí.

    Ale nebráním se možnosti, že je tu něco, co prostě nevím a nerozumím tomu a zatím si to neumím představit. U Monforta mi to chvílemi tak připadalo, některé jeho postřehy o světě šly fakt do hloubky, a že mu věří Dušek pro mně něco znamená.

    Zas, zarazilo mě, že podle všeho jeho motivací byla solidní posedlost s jídlem a neschopnost naučit se jíst normálně rozumně. Ale kdo ví, třeba právě takový člověk je opravdu přinucen posunout hranice možného....mnoho lidí začalo s různou praxí, protože jejich situace byla nesnesitelná.

    Zajímalo by mně, jak ti lidé fungují, jak přemýšlejí. Podle všeho Brooks je totální lhář, kterej nebude mít problém dát si pořádnej oběd a pak tvrdit, jak už 10 let nic nejedl. Ale jak přemýšlí Jasmuheen? Vypadá to, že jí a pije víc, než tvrdí, ale přitom vypadá, že tomu co říká poctivě věří. A kde se berou ty informace, které předává, a které tu tolik lidí oslovily?
    BOREC
    BOREC --- ---
    at to tihle pašáci vysvětlí lidem co nemaj co jíst jak se nabíjet z prány, wtf.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam