• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    STANTHA: dnes jsem tam poprvé objednával, teda jen bushingy a grip, ráno jsem to odeslal, přes den volal že to zejtra odesílá..je to o konkrétní domluvě co maj a co nemaj skladem, jestli na konkrétní zboží chvátáš, je lepší si předem zjistit mailem nebo telefonicky dostupnost (to platí ostatně o většině eshopech, kde informace o dostupnosti nebývá vždy zcela pravdivá z důvodu neaktualizace.)
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    nekdo zkusenosti s deskama Comet ? konkretne Voodoo Doll 2? a zkusenost se shopem longboarding.cz co se tyce dodaci lhuty..
    diky
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    SIMEC: ja to chci urcite na jezdeni do mesta na prepravu, na mensi kopce a na moznosti se ucit jako treba slidovat atd.) Prave v tomhle se vubec nevyznam tak mi takovahle pomoc fakt bodne.) Nasla sem jich jeste plno dalsich tohle byl jen priklad.)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SKAL3NA: PS: i flexy se hodně liší, ten Madrid je celkem měkkej zatímco onen Mindless bude proti němu citelně tvrdší
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SKAL3NA: Uvedený modely (Madrid/Mindless) se od sebe (pro někoho víc, pro někoho míň zásadně) liší, co do způsobu použítí. Prozraď, na co to prkno chceš? Ten Madrid je rozkošný nízko posazený vozítko ala skvělej dopravní prostředek, zatímco zmíněný Mindless je zvláštní "sjezdová" kreatůra.) jedno twin-tip, druhý ne...chtělo by to tedy vědět, co se chystáš s prknem provádět
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    FLOE: Uz to tak bude, mas pravdu, ja akorat jak se v tom moc nevyznam tak sem verila dobrejm radam. Ted sem koukala na http://www.honzovy-longboardy.cz/longboardy/eshop/4-1-Longboardy/0/5/51-Savage-longboard a libi se mi.) ale urcite jestli vite o nejakejch lepsich pripadne i levnejsich necham si rada poradit .)
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli má někdo longboard od Madridu? Měla sem ho teď asi dva měsíce objednanej ale bohužel, nespolehlivý obchodník. Madridy mi byli vřele doporučovány tak sem se pro něj rozhodla ale bohužel sama ho asi neseženu nebo za hodně přehnané peníze. Je to tento http://madridskateboards.com/boards/bamboo/missionary-bamboo-37625-feather-pen. Nemáte někdo spojení na někoho v čechách přes koho ho sehnat ? .) dik moc za pomoc uz zacinam byt zoufala..
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    ELESDY: ne tantien je model longboardu od firmy Loaded
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    ELESDY: jj vizuálně jo ale přitom shape i flex je úplně jinej, tantien je víc do freestylova, original freeride je tvrdý prkno který by bylo spíš fr/dh, nemít patek, který mu umožňujou i freestyle a kvuli čemu mě to prkno tak baví, jj malý rybky bejvaj tvrdý ale př pintaily od originalu tak tvrdý nejsou, spíš naopak..zrovna na týhle stránce je s nima video, dýlky jsou 37/40/43/46 ... ale nejsou moc univerzální proto je důležitý co přesně od toho prkna chceš..pintaily jsou dobrý na ty dálky, na pumpování případně město, kopec s nima zbombíš i zasliduješ, ale je to s takovým prknem složitější..s cenou ti nepomůžu, jsem primárně biker a do toho sportu cpu řádově vyšší částky kdy biky který jezdim stojí 60-90 kkč a to nepočítám výbavu, longboard je pro mě taková oddychovka abych nedělal furt to samý a cena např apexu je pro mě ve srovnání s horským kolem cena sedla řidítek a pedálů.) zastávám anglické přísloví "nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci" i když je fakt že možná lze sehnat dobrej long za málo, ale nevim, nezjišťoval jsem zatim,..kolik bys tak do toho byla ochotná dát? já bych spíš počkal a ušetřil na kvalitku,..
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    ELESDY: ahoj, to s tim tantienem nechápu? ve videu neni, já mám Originala Freeride 38 a ve verzi RC se hodí na freeride/freestyle, na město a víc freestyle mám Bustin Maestro nebo úplně malou rybku když se nechci tahat s "longem"..jinak ten Original projede taky všechno je to víc o kolech než o desce, jen hodně měkký prkna (jako ten Bustin nebo hodně pintailů) přidaj na pohodlí svým flexem..jestli chceš prkno čistě do města s tim že i kopce bys mohl bombit tak bych šel klidně do nějakýho pintailu, i zaslidovat se s tim dá i když trochu hůř..je hrozně moc tvarů a každýmu sedne něco, já se momentálně našel ve svým Originalu Freeride, jinak ještě hodně dobrej univerzál je novej Apex 40, ten se taky hodí částečně na všechno, i když na větší rychlosti to moc nebude ( http://www.youtube.com/watch?v=lLWZcCN3ncA&list=UU2jAMPK5PZ7_-4WulaXCawg&index=1&feature=plpp_video ) do města a na pojezdy je dobrý když jde s tim prknem dobře pumpovat, což k mému velkému překvapení úžasně splňuje muj Freeride,..Apex to bude "umět" taky, předurčený k tomu jsou pintaily...chce to abys řekl co přesně od toho prkna chceš a pak se můžem bavit dál..hodně důležitý taky je, jestli chceš twintip nebo ne, pro mě je tenhle parametr zcela fatální
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Zdravíčko, přidávám jedno videjko mě a kámoše ze středy: https://vimeo.com/40233049
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    zdravim, jaké sou longy Never sumer? sou dost drahé...diky
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    kámoš prodává
    Longboard Sector 9 Uluwatu (2255256096) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/longboard-sector-9-uluwatu-i2255256096.html
    materiál bambus, rozměry 10.0 inches x 46.0 inches

    dále
    Prodám Kolečka Sector 9, 74 mm, 80a (2255256851) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/prodam-kolecka-sector-9-74-mm-80a-i2255256851.html
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    chtel bych se optat, jestli nekdo z vas nema doma nejaky stary jety kolecka na longboard. je mi vcelku jedno co to je, hlavne aby to bylo za malo. stavim si takovej vrak ze zbytku a nechce se mi do toho davat moc penez. dik za jakoukoli nabidku!
    GRAZLIK
    GRAZLIK --- ---
    Malej spam, sorry za něj: Longboardy Koastal, Madrid a Mindless v nabídce našeho eshopu:

    http://www.powerkite.cz/recenze-vybaveni/rozsirujeme-nabidku-eshopu-longboard-koastal-madrid-a-mindless
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    deska Palisades, trucky gullwing, kolecka palisades 64mm 78A tvrdost, velikost jsem nemeril ale co se udava tak 9,37X38 palcu. je trosku tvrdsi ale jede paradne rychle oproti norm skatu, to je jasny...az prestane prset dodam lepsi report :)
    ALTEREGOIST
    ALTEREGOIST --- ---
    BECKOU: No a nějaký parametry?:)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    tak mam doma tohohle milacka, ted uz jen aby prestalo prset! :)
    ALTEREGOIST
    ALTEREGOIST --- ---
    BECKOU: jinak tam Tomáš má ještě cruisera, což v podstatě do města je stavěný;)
    ilike skateboards
    http://www.ilikeskateboards.cz/shop.php?product_category_id=8&product_id=63

    Jen čekám až se ozve a budem dělat nový potisky a asi i jiný tvary prken...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam