GARFIELD: brždění: footbrake mi přijde blbej spíš kvuli botám, nicméně zkoušel jsem ho i na nejvíc flexy prkně, Maestru a šel, takže rozkmitnání bych přisuzoval možná spíš tomu, že máš nějak blbě nohu na prkně..zkus zkoušet různý pozice, ale přesto je footbrake spíš taková nouzovka si myslim..ale určitě dobrý zvládat, takže vem nějaký starý boty a zkoušej .)) brzdit přes rukavici mi nepřijde extrémní, je to prostě nejjistější způsob brždění a rozhodně se to přes rukavici naučíš dřív, než ve stoje (když budeš zkoušet jen slidy ve stoje a přes rukavici ne, tak se situace samo mění.) ale obecně je standup sliding řádově o moc těžší, než sliding přes rukavici, kterým za dopoledne zvládneš zastavit, a za odpoledne to i vracet do směru jízdy..
grip: mám grip jen tam, kde stojim při standup slidech + úzký proužek uprostřed prkna, který dva větší celky spojuje, má to tak plno lidí, na velký ploše prkna grip vůbec nepotřebuješ, .. pak se problém s nošením vyřeší .. pro ukázku kámoš to má tak:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536508_3074167260117_1441759638_32074662_943221915_n.jpg já aktuální fotku nenašel ale mám uprostřed ještě větší prázdnou plochu