BECKOU: aspoň trochu se to řešit musí když už do toho člověk vráží pro někoho nemalý peníze, mě třeba nestačí jedno prkno protože určitej styl prostě vyžaduje něco jinýho, do krámu jezdim na malý oldschool rybě s měkkýma kolama protože je lehká, obratná, skladná...na pojezdy od 5km až klidně 70km za den už člověk setsakramentsky ocení prkno co je nízko položení a to prostě topmountnutý nedropnutý pintaily nejsou, i když jezdit se dá na všem, jasně, ale na těch pintailech se ani pořádně začít slidovat nedá, nebo dá, ale začátky s tím jsou výrazně těžší..proto bych jako prkno do začátku doporučoval vždy nějakej ať už twintip či netwintip ale buď jen s drop-thru trucky a nedropnutý, nebo top-mount trucky ale dropnutý, nebo drop-thru trucky + dropnutý,- těžiště níž se prostě vyplatí jak kvuli rychlosti tak kvuli snadnosti pushingu tak pro snažší možnost slidů, tečka. Koupit prkno podle vzhledu je taky možnost, ale to je o tom co v tom kdo vidí, já na obrázky s*ru, když se mi prkno líbí, znamená to, že se mi líbí TVAR, ne obrázek, a vidim že na prkně tohodle tvaru se mi bude jezdit dobře. Taky když chci s prknem trikovat, nemůžu koupit prkno bez patek, že takovejch je:) atd.