• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    MAJDULE
    MAJDULE --- ---
    nemůžu sehnat helmu (kokosku), poradíte někdo? Dneska jsem byla v Katmaru na Vltavský a žádná mi z nich není :(, mám malou hlavu, ale XS mi zase nesedí...
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    WERONYCZKAA: pokud seženeš ve sk8shopu dostatečně dlouhý tak je vem klidně tam, pokud v železářství, chce to nějaký tvrzený, rozhodně žádný obyč. ty nic nevydrží ..
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    nějaký tip kde sehnat ideální šrouby? skateshop, železářství, v baumaxu neměli....ať to všechno zitra oběhnu :)
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    nemá někdo zájem o toto? http://www.rawk.com/p6939/paris-truck-co-riser-pads/
    sem to jaksi objednala a zjistila že je mi to vlastně k ničemu :-)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    zeptáte-li se mne na definici longboardingu, odpovím: http://www.youtube.com/watch?v=gDBGbhQYNsU
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    BECKOU: jojo, rychlost, po zaplaceni max. do tydne...
    jo pak vyfotim...
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    WERONYCZKAA: ze sickboards? za jak dlouho? a hlavne fotoooo! :)
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    tak mazel dnes dorazil, jen nemám ty šrouby, chjooo :-D
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    FLOE: umývat kolečka mě nikdy ani nenapadlo:D ale ty slidy to udržujou čistý.. jsou z tvrdších (84a na Bustinu i Originalu) takže se slidama materiál jakoby neroztahuje a nešpiní, ale jak kdyby obrušuje, proto nejsou nějak špinavý:)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    jsem si vzpomel...nechce nekdo super giganticky chranice na kolena? koupil jsem je na aukru ale z ty fotky nejak neslo urcit meritko a kdyz prisly zjistim jsem by mi stacil jeden na obe kolena :D
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    na nástěnce pořád jen jedna "nekatalogovka" :) kdo to napraví?
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    BECKOU: jj znám srandy kotel:)))
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    Longboarding: Footbrake FOR Life - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HdxrUPnnCu4&feature=related
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    tak musim rict ze na tom sickboards.nl fakt komunikace nevazne, odepisujou asi do 10 minut a to i ted o pulnoci a fakt v pohode :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LOP4TA: no čim víc se o ní opřeš a čim víc se vykloníš, tim menší váhou působíš na prkno a tim snáš slide provedeš, dýl se v něm projedeš a snáž ho vrátíš...delší vrátitelnej slide s hodně zatíženým prknem lze udělat jen na mokrý ploše, to se nemusíš vyklonit vůbec 8)
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SIMEC: no snazim se to moc netahat zalezi jak dobre si najedu. primarne mam ale problem poradne se o slidovaci ruku oprit(a teziste dostat hodne za sebe) a to prkno hrnout pred sebou
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LOP4TA: když to tak ale budeš dělat tak hrozí, že si zpod sebe jednou to prkno jak kdyby vytáhneš a pak se zvezeš buď po prdeli nebo po zádech..zkus to prkno jen držet ale netahat za něj a jak se položíš druhou rukou na zem tak během toho jen zvostra zatočíš a už se vezeš ve slidu..pomoci se tomu dá různě zadní nohou, ale na tu ruku kterou se držíš spíš zapomeň.)
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SIMEC: vim ze ne ale kdyz ono to de tak snadno :D
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LOP4TA: tak jasně pohyb a pozice celýho těla je klíč k úspěchu, u toe switch 180 mi ale přijde že z toho vypadávám, fakt se v tom cejtim strašně špatně když to tam chci otočit,..ten oblouk je taky velká pomůcka, musim to potrénovat co nejdřív..když děláš slidy přes rukavici s držením prkna, tak správně za to prkno vůbec nemáš nijak tahat nebo tak něco
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SIMEC: no zkouseli sme ho s mirou nekde na kopci, tam to frcelo.ale bral sem ho rukou a vzdycky urval moc - o 180. no a je fakt ze tedka ho testuju z mirnejsiho kopce. musim splasit chranice na kolena protoze ty moje jsou v docela krehkem stavu. a pak se to tam bude posilat lepe. no a k tomu toeu[vlastne u vsech slidu] si myslim ze je to vsechno o tezisti kdyz se do toho dostatecne polozis tak to tam musi padnout a dulezita rotace rukama/ramenama tam by ten pohyb mel celej zacit. me teda docela pomohlo to rozjet na velkym fleku ze zatacis uz jako do protisvahu[jako kdyby si jel velky kolo] a ty moji mrsce staci jen dat vahu na zadni nohu a trha to sama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam