• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    ESY
    ESY --- ---
    GARFIELD: az najdes dej echo :]
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    ELESDY: maji skladem pouze ty, ktere nechci (chci chranice na prsty a nechci zluty rukavice loaded :)

    potrebuji nova doporuceni! :)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Napada Vas, kde narychlo v Praze sehnat slidovaci rukavice? Rad bych osobne vyzkousel nez koupim a potrebuju je do stredy. ONE15 maj dovolenou :/
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    CHORBON: Podle mě je to blbost.Na lehoučkej a malej skejt přidělávat těžkou a velkou plachtu.Nikdy se tam k tomu neposkládáš.Řešení je drak,boneshaker dokonce prodává slevovej koplet long plus drak,nebo takova ta pidi windsurfová plachta co je jenom do ruky.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    nevi nekdo jak pridelat windsurfingovou plachtu na longboard? chci si poridit longboard ale nejak vymyslet jak to na to pridelat
    kdyby s tim mel nekdo zkusenost dejte vedet
    dik
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    NOMAAD: paradni vejlet
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    btw zakladatel této diskuze mi napsal, že je ochotný mi správcovství udělit, ale neví jak, kde to má nastavit .. nevíte někdo?:))
    GRAZLIK
    GRAZLIK --- ---
    mrkněte na SLEVY na longboardy MADRID, MINDLESS a KOASTAL, nabídka platí do vyprodání zásob

    http://www.powerkite.cz/clanky/sleva-na-longboardy-madrid-mindless-a-koastal
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    KAROLANDA: skvělá volba ;) a taky doporučuju Bones Reds..
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    SIMEC: no když někdo budete chtít a dáte mi rozměry můžu vyrobit v práci a nebude to za draho:)
    ESY
    ESY --- ---
    SIMEC: supr :] zkusim se ozvat znamymu, jestli me toho nemuze udelat pytel :]
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Slabinou drop-thru systému je relativně vysoká náchylnost prkna v místech, kde šrouby drží trucky (i za použití "velkých" podložek) .. skvěle tuhle slabinu řeší bc longboards, který desku dodávají takto ( http://www.bclongboards.dreamhosters.com/wp-content/uploads/2011/03/EelDropthru.jpg ) nárazy tedy nejdou přímo do podložek či šroubů, ale prvně do gumový podložky a poté do hliníkové "destičky" a pak až do šroubů..pak je několik málo firem, které prodávají věcičky tohoto typu ( http://www.deporteslocos.com/images/D/drop-thru-guardian-fotos.jpg ), montovat lze přímo na dřevo, nebo ještě mezi vložit gumovou podložku, která je snadno k dostání např od Khiro .. ať tak či onak, desce se uleví .. problém je, že se tyhle hliníkový věcičky v Evropě snad nedají sehnat... na sickboards cosi mají, ale za A) to stojí hrozný prachy a za B) tam není napsaná rozteč děr, což je docela problém ..

    a tak jsem v garáži vyhrabal hliníkovou destičku ideální tloušťky, vzal pilku, pilníky, vrtačku, pravítko, a vytvořil toto



    z fotky to kupodivu nevypadá, ale všechny mají samozřejmě identické rozměry .))
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    KAROLANDA: gratuluju, to prkno se mi hrozne libi....potrebujes jeste speedringy, takovy podlozky tenky, ale ty budou k truckum a spacery....no a loziska treba klidne ty bones reds, vsichni si je pochvalujou (vcetne me) a jsou levny, jen se musej castejch cistit mi prijde...dal uz nic nepotrebujes imho, jen kopecek
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Čau,po výletu do Maroka hledám parťáka pro své další longboardové dobrodružství.Žiju momentálně v Chile a chystám se podívat na skejtu do Peru a Bolívie.Můj nejlepší parťák a brácha nesežene prachy a já nerad,ale přece hledám náhradu.Jel bych sám a pokud nikoho neseženu tak i pojedu,ale z bezpečnostních důvodů bych radši doprovod.Termín:říjen listopad 2012.

    Minulý trip 800km Marokem Díl 1:
    http://zdarabanana.rajce.idnes.cz/Maroko_Skate_Trip_2011_part1/#Maroko_Skate_Trip_2011_part_1_.jpg

    Díl 2:
    http://zdarabanana.rajce.idnes.cz/Maroko_Skate_Trip_2011_part_2/#Maroko_Skate_Trip_2011_part_2_.jpg

    Colton,Kent,Enevoldsen:Long treks on the skate decks:Peru,Bolivia:
    http://www.youtube.com/watch?v=P307uzCmNgo
    KAROLANDA
    KAROLANDA --- ---
    Zdravím vás. Tak sem si pořídila dervishe. Zatím mám jen desku a kolečka. A moc ráda bych se zeptala co ještě krom trucků, ložisek a šroubků je potřeba? A hlavně si naprosto nevím rady jaký ty ložiska. Děkuju :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    ESY: 180ky tě samo zpomalujou ale když je kopec dlouhej tak je musíš sázet často a jednu za druhou a jak se ti to moc rozjede tak to může bejt nepohodlný, takže to určitě zkoušej s rukavicema abys mohla kdyžtak zastavit přes rukavici..první standupy se většinou lidi naučí právě ty 180ky páč je to snažší než narvat prkno o 90°, projet se v tom, a pak to zase vrátit zpět..to už chce mnohem víc tréninku a hlavně větší rychlost a stojí to v průměru víc pádů atd.
    ESY
    ESY --- ---
    SIMEC: supr dik, jo chci se naucit neco na zpomaleni :D ale nechci se u toho plazit pozemi :] a footbreak me nenaplnuje.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    ESY: 180° standup slidy jsem se naučil na "velmi" prudkém kopci (normální česká ale zdravá silnice, nebyl to ten černej asfalt) s tím, že jsem to začal točit sotva co se mi to rozjelo, tedy spíš menší rychlost .. tím jak to byl prudký kopec, tak mělo prkno o něco menší tendenci zpomalit než na rovině, tudíž jsem 180ky snadněji dotočil (takhle to vypadalo druhej den co jsem uměl heelside na obě strany, už tady to video bylo, z videa to nepůsobí, ale kopec je poměrně prudkej https://vimeo.com/40233049 ) pokud chceš standup slide na zpomalení a pak to vrátit zpět do původního směru jízdy, tedy netočit 180, na to už potřebuješ velkou rychlost a kopec
    ESY
    ESY --- ---
    posledni dotaz ohledne standup slidu. Na jakym povrchua tenu je doporucujete ucit vy. Neptam se na videa nic pozue na vas subjektivni nazror. kopec/rovinka. Hrubej/Hladkej povrch ci neaky jiny specifikace? Velka/Mala rychlost?
    KAROLANDA
    KAROLANDA --- ---
    BECKOU: Vím, o slečně co prodává desku v super stavu (píše) za cca 3500.
    Na fb stránce longboard bazar.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam