ESPRIT1: Poslyš, ty jsi mi teda dobrej floutek. Co potřebují firmy odemně, je mezi mnou a nimi. Kdyby ses mě zeptal rovnou, co firmy odemně potřebují, tak ti to řeknu, a nemusíš tady vařit z vody, i když máš částečně pravdu. Samozřejmě, že firmy potřebují aby to bylo vidět, neasi (požadavky jednotlivých firem se ale tak rapidně liší, že to tvoje sesumírování, který vzešlo z tvý nevědomosti, je naprosto zcestný a zavádějící, a jestli si to tu někdo čte kromě nás dvou, podal jsi mu absolutně mylnou informaci.. a to například proto, že firma která mě podporuje nejvíc, po mě nepožaduje téměř nic, ve srovnání s jinými firmami, kteří třeba za mnohonásobně menší podporu požadují více materiálu atd.. Někdo chce text, někomu stačí fotka mě a produktu před jízdou a během jízdy a tečka..). Samozřejmě, že o tom napíšu (po skončení, cestou se ke kompu nedostanu, budu psát deník a uvidíme co z toho vzejde .. stejně tak se teprv uvidí, jestli to zaujme nějaký média, náš firemní novinář již tiskovou zprávu poslal..jedno interview budu dělat cestou, atd.). Nejsem typ člověka, co by do toho šel s tím, že to neujede, to bych na to mohl rovnou bodnout. Mám spočítaný že to ujet jde (V TERMÍNU!!! DELŠÍ DOVOLENOU NEMÁM SAKRA.. nehledě na to, že mi firma platí registraci rekordu a tam jsou termíny jasně daný, není to úplně levná prdel abych k tomu zaujímal prapodivnej amatérskej postoj, jakej máš ty). Může se vloudit plno nečekaných věcí co to můžou překazit, ale na tyhle věci nemyslím, nepotřebuji si je takto dopředu "objednávat". Prapůvodní myšlenkou byl můj osobní cíl, prostě si dát 1000 mil protože chci..žádnej vyšší záměr, a toho se držim. K této cestě nebudu přistupovat stylem, který ty popisuješ, stylem který jezdí Adam Colton atd. K jiné třeba někdy ano, ale k této ne, protože nemám neomezeně času na trip bez cíle a bezstarostné toulání. Budu potřebovat být neustále v pohybu, těším se na kochání se krajinou ale času na vedlejší aktivity mnoho nebude.. Pevně doufám že zbyde aspoň nějaký. K poznámce o psychice. Byť tohle bude muj největší jednorázovej sportovní výkon, mám za sebou taky hromadu a hromadu jiných. Vim do čeho jdu a vim že to bude velký.. Vadí mi, že místo abys zjišťoval informace odemně, když už se tedy mou cestou "zabýváš", vymýšlíš si svá nepodložená tvrzení ve své hlavě a ty mi tu podsouváš.. a já abych si z tebe ukroutil krk. Co jsi vůbec zač? Nejdřív mi tady sestavuješ jakejsi osobnostní profil založenej na hatingu a teď mi radíš co mám a nemám dělat, jsi muj fotr?. Čekal jsem ve tvé druhé reakci úplně něco jiného. Buď omluvu za toho mazánka a hobíka, když jsem ti objasnil, jak se věci mají. Nevíš nic. Taky mě trochu mrzí, že jsi nepřitvrdil, těšil jsem se na pořádnou hádku..tohle nikam nevede, běž se bodnout :)