• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SHADY: ah jasne nevsim sem si diky. tak ty nevyuziju
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    CHORBON: jakto ze ti nejdou?
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    AUDIAC: Tyjo, jako na zítra ještě nic extra nemám a účast DJ´s Burian+Kománková mě hodně láká. A navíc, když ty mejdany všichni tak moc chválí...včetně tebe....jenže všechny svý kaliče jsem zorganizoval až na sobotu... :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LUCKY_MAN: no to je jasný, my tam z tohodle důvodu jedeme už v pátek :D na kozákovskou párty jen tak něco nemá!
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    AUDIAC: Yes, v sobotu odpoledne....na kukacku...a hlavne pak na vecerni program ve stanu....ten me laka mozna i vic, nez zavody... :-D (Pac nevim, zda koukanim na mistry sveta se neco naucim :-) ).
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    zdar poridil jsem dnes trucky independent 215mm a kdyz jsem je namontoval zjistil jsem ze mi na to prkno nejdou tak nez je vratim chci se zeptat jestli se tu nekomu nehodej
    jsou to tyhle
    INDEPENDENT 215 Stage 10 - FrikyTriky
    http://www.frikytriky.cz/e-shop/sk8-trucky/independent-215-stage-10/independent.html
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jedete někdo na Kozákov Challenge zkouknout, jak se to má dělat? :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: což v případě kolene je docela trefná záměna :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    AUDIAC: následky jsem omylem četl jako klacky a myslel na fofr klacky alias berle. Souhlasim s tebou.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: ono na urvání (oslabenejch) vazů nemusíš ani moc padat :( ale nechci strašit. akorát já jsem se už naučil, že lepší obětovat 30Kč a mít klid, než to nechat odejít samo a pak si nést následky.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    chtěl jsem koloběžku protože mě sere tahat kolo do třetího patra. Skončil jsem na prkně a už tuším že abych na tom prkně mohl jezdit bezpečně, budu muset posilovat nohy na kole. Himl hergot
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    AUDIAC: nikde jsem neupadl, dám to mu ještě tak týden dva a pak zvážím doktora. Domnívám se že to jsou slabé svaly a vazy mi tam při dřepu asi ze slabosti blbě přeskočí a to potom bolí. Nechám si udělat nějaký RTG a potom se uvidí. Už jsem nebyl u doktora asi 10 let, tak se půjdu podívat jak vypadá :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: hmm, to není úplně ideální startovní sport :) pokud ale máš až takovej problém, že nedošlápneš, tak je v tom kloubu něco špatně a určitě to jen tak nerozhejbeš. to bych asi zašel za doktorem. já si před lety uštíp kus chrupavky a bez reabilitace a ortézy bych byl asi úplnej kripl. teď jsem jen poloviční, ale to je daný mojí nešikovností :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    AUDIAC: byl jsem se dvakrát projet ve Stromovce začalo mě bolet koleno i při obouvání a občas ani nedošlápnu jaká je to bolest. Takže budu muset nejdřív posílit. Balanc trénuji klíčem a utažením bushingu :-D Dávám to zatím jednu jízdu týdně pak kulhavá rekonvalescence a začnu nejdřív kliky, sedy lehy a časem dřepy když nebude koleno bolet. Holt jsem se třicet let nehýbal a místo koloběžky vybral longboard. Dobrá cesta jak si fakt ublížit :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: na nohy si naordinuj HIIT (High Intensity Interval Training) a na balanc jógu. a za měsíc se nestačíš divit, kam tě to posune. a na tréninky samozřejmě jezdi na LB :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SHADY: nebyl to útok na tebe, spíš rozhořčení nad tou cenou za kus klacku.

    SHADY: paddleboarding jsem shodou okolností vyzkoušel včera a je to super relax. vhodné i jako kratochvíle s přítelkyní :)
    a zaposiluješ fakt snad úplně každej sval, hlavně nohy na balanc
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SHADY: já se učit teprve učím(3x 2 hodiny na fošně za 30 let), potřebuji posilovat nohy abych mohl vůbec jezdit, musím samozřejmě posílit celé tělo abych se nezrakvil totálně až se přestanu bát to trochu pustit a proto mě to zaujalo že je to vyrovnanější zátěž na celé tělo a asi by mi to mohlo pomoci ke stabilitě a možná se tak více soustředit na jinou konkrétní techniku. V říjnu jedu do Portugalska, snad mi to tam někdo na vlny půjčí a pak se uvidí :-)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SHADY: já tě nekritizuji, mě se to líbí, ale rád bych aby to byl alternativní sport či zábava pro skatery nebo surfaře, aby to mohlo mít takový status a ne aby se z toho stal povinný doplněk Jungovy červené knihy.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SHADY: bohužel se to ale prezentuje na lidech který na prkně nejezdí, jezdit neumí a jezdit nechtějí jako easy projížďka nebo nedejbože jako nějaká forma jogy. To už bylo i na mě moc. Přijde mi to jako docela dobrý dopravní prostředek a překonávání vzdáleností a asi se člověk snadněji dostane k větším rychlostem, stabilitě a pohodlnější jízdě do kopce. Ale cena je ukrutná a vypadaj dost jako klauni ti co to ukazují na videích co jsem viděl :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SHADY: "uříznout list a nasadit tam tu gumovou srandu" (AUDIAC). hipster surcharge je chtít za kus klacku čtyři litry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam