• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LOP4TA: simple longboards najde i na youtube v akci. typek zabiji
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    MARC_ELLE: http://www.sickboards.nl/cs/longboardy/1563-longboard-larry-old-school-dancer-osd-deck-only.html maximalni spokojenost ale je to bitevni lod aka zehlici prkno. zalezi jakej styl dancing myslis nejdou s tim moc veci typu kopni do patky chyt ve vzduchu a hod ultramegahyper flip. nicmene v teto delce se muzes prochazet az do aleluja. pripadne o 30 cm kratsi komodo. http://www.sickboards.nl/cs/longboardy/1565-longboard-larry-komodo-deck-only.html a toto je take vyzva. http://www.simplelongboards.com/aboutus/platypus/
    MARC_ELLE
    MARC_ELLE --- ---
    Sháním LB na dancing. Kdybyste náhodou htěli někdo prodat nebo doporučit.. ;]
    MOMO
    MOMO --- ---
    shanim nejaky lidi z Trutnova na jezdeni, uceni a nejakou vzajemnou motivaci, nekdo? :)
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Speed je dobrej predpokad pro speedcheck.. :) kdyz to tam prdnes tak vychytat jenom vahu rovnomerne rozlozit v tom "posedu" a jedes takhle klidne krasne az do zastaveni
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SNICKERS: 1. najedu si do něj, 2. prdnu to tam, 3. vrátim tak, že jdu nohama jakoby kontra předchozímu pohybu a to samý tělem.... problém nastává, když v tom chci setrvat dýl, že to přetočim - z velký části bude asi důvodem to, že to nezkoušim v takovejch speedech :)
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    jasný no. vracíš ten speedcheck tak že trhneš přední nohou nebo se ti to tam vrátí samo? správnej speedcheck je vracenej žejo, když ti slidujou jenom zadní kola tak to ještě není speedcheck
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SNICKERS: no mě taky přijde že to v tomhle sportu má každej hozený někam a nějaká pyramida skills nejde dost dobře postavit..kámoš třeba dává standupy v pohodě, ale přes rukavice neumí slidovat vůbec..speedcheck u mě OK, ale podrženej standup to je zkrátka horší, jde mi to jen trochu a jen za určitých podmínek..poprvý jsem se v něm projel na Lokostroji (a tak dobře jsem to zatím na jiným prkně nezopakoval), proto jsem se rozhodl pro Kushe (už aby přestalo pršet)..jestli to budu někdy líp dávat na jiným prkně? kdo ví, jsou to jen desky a Kush se neztratí .. tečka :)
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    nechápu proč tak hrotíte vybavení. jo mafire má dobrý argumenty, akorát se každýmu učí dobře na něčem jiným tak co. je sice divný že dáváš speedchecky ale ne standupy ale ok, to jenom potvrzuje jak jiný to každý má.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: "Nahrazovat toto konstrukci prkna mi prijde opravdu nevhodne." a mě to nepřijde nevhodný, je to jen jedna z variant, jak to jezdit :)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Nesmysl sem psal ze je aby ti sjela noha z cereal bowlu (cyclone) kdyz to hrozne nezmrvis...
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Omg co mi to cpes do pusy za blbost?? Nic takoviho sem nerekl o par prispevku niz sem psal ze totak taky jezdim (zadni vic utazenej a predni vic v predu. Coz sem myslel ze chapes ze znamena tocivejsi predek a min zadek) tak co to placas. Koncim du jezdit..
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SIMEC: právě kvůli tomu netočivýmu zadku což ty považuješ za nesmysl:) já zase než abych tam cpal podložky s různýma úhlama nebo sháněl jiný baseplaty, tak si prostě pořídim prkno s wedge nose&dewedge tail :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: zatim zůstanu u standupů s prknama typu Kush, s nima mi to jde samo a nemusim to tak hrotit :)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    No tak jsem to myslel.. :) prekonej strach, budes odmenen
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: na nedroplým prkně nemám strach to napálit, ale brzdit musim přes rukavici, do standupu se mi na tom moc nechce :)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Prijde mi to jako kdyby ses jen na nedroplem prkne bal poradne rozjet. Cyclona sem uz prodal ale vuuuuuubec se nemusis bat toho microdropu! Drzi masakr moc... noha nesjede to je nesmysl.. leda bys to fakt zmrvil coz se stane ale v tom pripade sem rad ze me prkno pusti a muzu utikat :)

    Congrats k prvnimu switch toesidu :) hrozna vrazda to udelat v rychlosti... well done
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: no jedna věc je speedcheck, a druhá věc je hrozně se v tom standupu projet:) co se týče speedchecků nebo slidování přes rukavice, tam jsem na tom s jakýmkoliv prknem podobně (kupodivu i ten dlouhatánskej interstate se mi sliduje docela dobře, na to jakej jsem prcek) když se ale zkoušim ve standupu víc projet, pak třeba cyclona věčně přetáčim, nebo se s nim bojim jít do toho ve větším speedu, páč je to skoro jak rovný prkno, drop fakt malej až moc na mě..s interstatem mi to vycházelo jak kdy, ale ještě předtím jsem právě měl na testování lokostroje, tedy obdobu kushe a s nim jsem se ve standupu poprvé projel bez přetočení...pak jsem to zkoušel zase s interstatem a s klouzavýma kolama to celkem šlo, ale je to na mě přecijen dost dlouhý prkno, proto kratičkej Kush teď.. vidim že cyclona máš rád, takže i chvála na něj, včera jsem na něm poprvý otočil toeside 180 ve switchi .)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Teda jako sorry ale jak.muzes mit problem s pretacenim kdyz das speedcheck na vsem???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam