• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    STU
    STU --- ---
    WELITELKA: pekne :) vsichni v poradku?
    My 40 mph longboard crash
    https://www.youtube.com/watch?v=iYb7PccMAmo
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    s vlekem se to lepe longbord:] tak jsme jim tu dalnici stihli pokrtit nezli ji rano zavalej motory:]
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MARC_ELLE: záleží na společnosti. KLM je trochu něco jiného než Volotea nebo EasyJet. S KLM jsem neměl také žádný problém, ale ti ti dají i tu vodu na palubě zadarmo. ;-)
    MARC_ELLE
    MARC_ELLE --- ---
    CHORBON: letěla jsem teď z JAR do Amstru a pak z Amstru do Phy s KLM a žádný problém. Trucky jsem dala do zavazadla a desku a příruční zavazadlo s sebou do letadla. Žádný příplatek ani pozastavení se nad tím, že mám něco mimo limit a více než 1 přír. zavazadlo..ale to možná proto, že to byl mezikontinentální let..
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SCHEEZE: danke
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    A hlavně nebudeš za blbce jako ti všichni co buď neumí číst nebo si myslí že jim to projde a nechápou co znamená jedno zavazadlo a že kabelka se počítá jako zavazadlo a musí být v vevnitř v tom větším zavazadle a musí se vejít do toho limitu. Pak tam do toho buší pomalu kladivem a lámou kolečka u kufru aby se tam vešli. Mě to vždycky tolik pobaví, že za tu srandu se na to dívat a nem,odlit se abych prošel si dám raději ty 400. Pak si s sebou mohu vzít i pěnu na holení a náhradní žiletky, velkou zubní pastu a parfém a nesmrdím tolik při návratu :-D Do letadla už si beru jen knihu a vodu co si koupím za nekřesťanské peníze až na letišti aby mě nebolela hlava ze změny tlaku při přistání. A hlavně si do letadla beru jen nejnutnější oblečení dle počasí po příletu aby mi nebyla zima jak v klimatizovaném letadle tak abych se nepekl po příletu už v hale nebo nenosil v ruce tři svetry. Pro někoho může být 1000 moc ale za tu legraci a pohodu(cestovat jako běloch) si člověk musí zaplatit.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    CHORBON: připlácí se strašně moc. Zaplť si zavazadlo který je caa za 400 na jeden let. Jinak zaplatíš za překročení rozměru na letišti 50 EUR ;-)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    SCHEEZE:
    GANCARCIK:
    chci jet za kamosem do Londonu a trochu tam pojezdit…
    no a vsude ctu o rozmeru zavazadla a to longboard neda ale na vahu bych to dal
    tak treba kolik se priplati nebo tak...
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    a váze :-D to už se ti tam vejdou asi jen plavky.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    jo, jde.. ale zalezi na velikosti ;)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Nevite nekdo jestli jde vzit longboard do letadla? Jako na palubu...
    MATAKWANE
    MATAKWANE --- ---
    HONZINFLICEK: Vcera jsem je nahodil na Landyachtz Switchblade 38, zatim jsem nezkousel na mokru, ale cruising po meste byl dobrej.
    Bal jsem se ze se tam mezi koleckem a "blatnikem" budo zasekavat kaminky, ale zatim se tam nestalo.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    HONZINFLICEK: objednávám v tejdnu, až dorazí namontuju, až bude mokro otestuju a podělím se o pocity - budu to dávat na interstate, chci mít popojíždítko do špatnýho počasí a nemuset ze sebe následně dolovat špínu..
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    Máte někdo osobní zkušenost s wheel shields? Zajímá mě jestli má cenu to třeba časem objednat.. :-)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    mam jeste dvoje kolecka na prodej cadillac 70mm 83a za 888,- nejety a blacksheep 62mm 92a za 666,- najeto par metru, zitra je beru na libereckou odysseu kdyby nekdo chtel tak pisnete
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    MAFIRE: no uz bylo celkem hotový :-D jeste by asi neco vydrzelo, ale chtel sem dat nose manual a stoupnul sem si obema nohama nad predni truck. Mejch 75 kg uz na nej asi bylo moc... Nastesti to nebylo nikde v kopci v padicku, tak sme se tomu jen zasmali :-)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    MAFIRE: Mě zase speedring přijde víc jako normální podložka než jako speedring..obyčejná podložka potřebných rozměrů - pravda - občas ztrácí na obyčejnosti, pokud je "precise" (takové stojí zhruba tolik, jako základní longboardová ložiska, u kterých potřeba těchto podložek odpadá - tudíž o starost míň) ani kingpin nepovažuju za nějakýho krále šroubů nebo dokonce nadšroub. Nepoužívá žádný atypický (z globálního pohledu) stoupání, jen někteří výrobci mu dávají atypické tvary, aby bylo těžší jej nahradit alternativou. Zkrátka normální šroub. (mnohem víc míň "normálních" či atypických šroubů najdeš v cyklistickým nebo automobilovým průmyslu - schválně jsem to napsal takhle.) + další věc - každej snáz nakupuje tenhle HW na jistotu, pod názvy speedring či kingpin, než podle technických názvů těch kterých podložek či šroubů (v železářství neví co je speedring, ale třeba by objednali podložku s vnitřním průměrem 8mm, vnějším 9mm a tloušťkou takovou a makovou)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MAFIRE: diky za minusky(nevim komu). Ja se priklanim k nakupum ve specializovanych shopech a na to jak neumim jezdit tam nechavam nemalo penez. Takze se klanim spise k te tve variante. Jen jsem to myslel tak, ze kdyz to prodava ten skate shop, tak to vyrabi nejaka tovarna na srouby. A je mozne ze to same maji i v dobre zasobenem zelezarstvi. Ze to mozne je, akorat casto clovek koupi spise neco jineho co podobne vypada a nema stejny efekt. ;-)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    SCHEEZE: myslimsi pravy opak ale to sem uz psal takze se o tom asi ne smysl dohadovat... speedring opravdu neni podlozka z zelezarstvi a kingpin normalni sroub.


    HONZINFLICEK: to jo :D co to byli za lozisko a jak stare? Kamos nedavno takhle svliknul kolecko z trucku ale dobre to dopadlo nastesti :)
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    Vcera se mi rozletelo lozisko, v 0 km/h lucky jak prase :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam