MOODYCAT: Hammond, Atom, Voltage, Reaper, Tempish, Mindless. Všechno jsou to velkovýroby z číny. Desky nebývaj z pravidla tak špatný, ale podvozky mají problémy. Jsou špatně vylitý, rychle se ohejbaj, dřív praskaj. Jestli tam máš ty trucky a kolečka, co jsou tam napsaný, tak klasika no name litý trucky v číně s logem. Ale která firma tohle dnes nedělá. Deska ti možná i vydrží dýl než podvozek. Já měl celkem štěstí, když jsem si kupoval první čínu, že i ty trucky byli celkem dobrý napodobeniny Caliberů :)
Jinak jak už psal Esy. Nemá to drop, takže máš těžiště výš a bude se ti hůř pushovat. Kola velikostí celkem OK do města, ale i docela tvrdy. Což si nemyslím, že je nějak extra na škodu :) Ale může se stát, že ti v zatáčce trochu ujede zadek. Ložiska půjdou asi jako první k výměně :( Uprostřed to máš ohnutý a říká se tomu konkáva. Ta ti pomůže udržet nohy tam kde máš, i když pořádně zaberš v zatáčce.
Na cestu po městě celkem ok. Slidovat na tom půjde taky. Nepouštěl bych se moc do rychlých jízd. A chodil bych do stromovky. Nevím jak je to tam teď ale dřív u Šlechtovky lítaly hromady longboarďáků a ček a tancovali si na rovinkách.
Jo a jinak měl jsem 75 mm kolesa 79a a byl to úžasnej pojezd i po Pražké dlažbě :) jen mě trochu vrněli nohy :D
Jinak jestli jsi to koupila u Honzy, tak si nikam nelep nálepku honzovy-shitboardy, nebo tě CZ komunita rozkouše.
ESY: tyjo to nový už vypadá k světu :)