• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    ESY
    ESY --- ---
    Tyve ze ja si to tu cetl. Jsem dneska u prkna pokusil ofixovat aby to mirne nezatacelo..

    Vysledek je ze to zataci jeste vic a predtim jsem na to byl aspon zvyklej, ted je to des :D imho mam zkroucenou desku pac parkrat zmokla :D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    AQUARIUS: Tak jsem to asi vyresil, koupil jsem si konecne Tcko a poladil utazeni tech bushingu. V zadu jsem to mel pretazeny a ve predu uplnej opak. Proto kdyz jsem jezdil z vetsiho kopce jsem si daval prkno obracene puvodne v domeni ze jsou kola v zadu vic sjety. Takze jsem to dotahnul na nekolik pokusu tak ze ted mam vetsi jistotu a konrolu nad zatackou ve vetsi rychlosti ale zaroven se mi prkno nerozklepe. :) Vecer to jeste rozeberu a zvazim nakup novejch bushingu. Btw. Jakej rozdil na jizdnich vlastnistech prken maji kvalitni trucky stejnyho typu jako bezny (krom ceny)?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Na "trenovani slajdu" se mi nejvic asi povedla tahle fotka ;)) ale jinak z toho mala mam dobrej pocit, davam brcko na petrine a jsem natesenej jak malej kluk na priste :)

    CHORBON
    CHORBON --- ---
    JAVESEU: ta deska asi nekde zvlhla a trosku se zkroutila se ale kdyz na ni stojis tak by to nemel byt problem
    S tema bushingama si kup novy a tvrdsi a mas to
    To ze kdyz ho posles samotny po silnici a jede do zatacky to je uplne jedno
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    AQUARIUS: Diky za radu. Vyrazim testovat smer Strahov ;)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    JAVESEU: ja jsem nekde vycetl, ze zadek by se mel utahovat vic - pokud chces, aby to vic tocilo vepredu... ale zatim poznam akorat to, ze HARVIEho grease shark s nejakou mne nepochopitelnou kombinaci bushingu toci mnohem min ochotne nez muj drop hammer, v obou pripadech s Bear 852 truckama.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JAVESEU: dneska to zas nedavam ja. Kazdopadne good luck a dik za tip na kolecka, se tam potkame nekdy priste:)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SCHEEZE: Jj, jedu si ho dneska koupit, páč jsem doteď jezdil se sadou nářadí, který je těžký, žvejká se a navíc cinká v báglu :) Zítra pošlu fotky rozsekanýho prkna který se mi rozložilo pod nohama :)))
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    JAVESEU: Vem si tecko s sebou. když to budeš zkoumat, zjistíš že musíš něco koupit a nikam nepojedes protože to nebudeš chtít skládat s rozbitou soucastkou. když to rozeberes na kopci, sestavis to abys dojel domu :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SCHEEZE: Tvl, tak to zase dneska vyrazím o hodinu později než to všechno vyzkoumám :))) Díky moc, už jen čekám na konec pracovní doby! :D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    JAVESEU: ten bushing by mel mit stejny tvar jako kdyz jsi ho koupil. Nemel by byt nijak deformovany, sezvejkany, nebo dokonce poniceny. To lidi kdo to umi poznaji na jizde jak to funguje. Ja to nepoznam. Ja to kontroluji vizualne a protoze sam vlastne moc nepoznam jak to chci, jdu formou experimentu. Kazdopadne bych je sundal, vymyl, promackal a vratil zpet. Neni nutne je mit na obou stranach stejne pokud chces nejezdis na obe strany. Muzes si to poladit jak se ti to hodi. Predek vic zatacivy nebo naopak ne, to zalezi na jizdnim stylu asi.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SCHEEZE: Ok, mrknu na to. Ještě jeden dotaz pro Lamy jako já. ;) Jak poznám stav Bushingu a jak optimálně vyladit utažení (předpokládám, že na obou "Truckcích stejně")?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    JAVESEU: zkontroloval bych bushingy že je nemáš sezvejkany a moc utahly. a zkontroloval bych treky že nejsou krivy.
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    JAVESEU: pridavam se,nevyvazenost prkna taky s tim bojuju a nevim cim to je.)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    87HIGHFLYER: Včera jsem hlídal dceru, ale dneska tam budu počítám mezi půl a šestou. Poznávací znamení: Ten co na tom sotva stojí a je oblečenej do jednoho velkýho silničního lišeje :D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Vyměnil ložiska, kola a čím dál tím víc inklinuju k tomu, že vyměním i zbytek. A k tomu bych se rád někoho zeptal, když položím prkno na zem nezatížené, je vidět že není vyváženo, respektive , že kola sedí na zemi ale je znát cca 0,5cm vůle na kolech úhlopříčně a víc je to znát když pošlu prkno samotný tak zatáčí na jednu stranu. Zatím jsem nepřišel čím to je (moje neznalost). S tím asi souvisí i to, že když jedu z kopce na prkně jedněma kolama napřed víc mi ustřeluje zadek, když ho otočím tak je to lepší. (myslel jsem že to bylo nekvakva koly/ložisky(zasraný, zrezlý) co byly na prkně v defaultu, ale bohužel po výměně situace stejná). Poradíte mi? :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    87HIGHFLYER: Já si pořídil tyhle: http://www.longshop.cz/produkt/longboard-kolecka-orangatang-durian/ Na ježdění po městě podle mě ideální. Díky většímu rozměru přejedou hodně nerovností, strhnout do slidu diky "nehranám" vypadá taky snadno a co mě nejvíc potěšila byla rychlost znatelná už při jízdě po rovině.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    pekna vec
    Skate trucky AVENUE black | Snowpanic.cz
    http://www.snowpanic.cz/11835skate-trucky-avenue-black.html
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LOP4TA: dik moc za tip!
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Tusite nekdo, jak je to s tvrdosti standardnich bushingu na Bear 852? Na vetsine fotek vidam zeleny, ale na prkne mam sedivy, ktery mi prijdou hodne mekky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam