• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    MUADDIB: To byla nadsázka. Kdyžtak si to najdi na gůglu.
    TIMA
    TIMA --- ---
    Já jsem tedy, ač žena, taky přesvědčená o tom, že ženské jsou za volantem horší než chlapi. V zásadě souhlasím s tím, co tu říká DIVA. Když se někdo na silnici tragicky motá, zdržuje a zmatkuje, je to většinou baba nebo důchodce.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    TIMA: technicky vzato... buď je to místo na v70 (a i na smarta) nebo je to místo na smarta a v70 se tam nevejde...
    TIMA
    TIMA --- ---
    GUDRUN: Hadí světla mám ;). A jako největší hysteři mi připadají řidiči vozidel Audi, jen taková soukromá statistika.

RENFRI: Parkovat jsem se naučila vcelku obstojně přesně podle vzoru, který uváděla TAPINA: Teď už narvu svou V70 i do místa na Smarta :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    GUDRUN: to je dobře, díky .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    DIVA: ja cist umim a cesky taky rozumim. Neber si to osobne.
    DIVA
    DIVA --- ---
    GUDRUN: sleduj vlákno až k PASTEL. následné reakce jsou formálně adekvátní .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    presne o tomhle ten klub byt nemel.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MUADDIB: ženy jsou nesoustředěné a snadno je rozptýlí nespočetné souběžné podněty. říká se tomu schonost řešit současně více problémů .) s tou koordinací těžko soudit, možná se to tak traduje. zorný úhel netuším
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    TAPINA: prosím?
    DIVA
    DIVA --- ---
    DIVA: myslím tím třeba vystihnout podstatné "okamžiky" řízení a navrhnout z jaké příčiny je ženy mohou dobře zvládat. jaké jejich obvyklé přednosti jim umožňujou dobře řídit. resp co to vlastně obnáší to "dobře řídit" .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAPINA: neschopnost vnímat řízení + provoz / koordinovat pohyby rukou je vcelku běžné u všech začínajících řidič, mužů i žen. po čase se oba otrkají, muž začne vnímat vše důležité, a žena se naučí za volantem číst časopisy a opravovat si mejkap ;)

uzší zorný úhel je mi novinka, to musím zpracovat .)

ale třeba máš pravdu. mohla bys to ňák argumentačně podložit? .)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DIVA: A co neschopnost sledovat více věcí najednou, užší zorný úhel, neschopnost dělat každou rukou něco jiného - to najednou nejsou atributy mužství? :o) Každé pohlaví je sice jiné, ale zrovna na řízení auta by se to technicky nemuselo kdovíjak projevit.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PASTEL: pokud pravda = většinový názor, pak je reálné cokoli co dobře zprofanuješ ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PASTEL: pokud se bavíme o řidičském umění pak hlavně správný .) líbivý asi moc ne, to připouštím .))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Pokud to opravdu většina žen vidí tak jako ty, pak máš asi pravdu.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Tak zkus ten svůj, objektivní a správný... tak nějak popsat nu?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Hodně omezený pohled na věc
    DIVA
    DIVA --- ---
    PASTEL: ta nejpodstatnější. plus bdělost, rychlý postřeh, intuitivní správné reakce, další atributy mužství. jiné ohledy (na které narážíš) jsou jen doplňkové a dobrého řidiče z nikoho neudělají
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAPINA: hm, já hned po autoškole začala denně řídit, hned jsem začla střídat auta od prťavých přes kombíky a kurýra bez oken až po transportéry. a co to vypovídá o ženách za volantem? můžu ti napovědět - není to mnoho .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam