• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    DIVA
    DIVA --- ---
    taky objíždím zprava. ale ti lidi co se šourají v rychlém pruhu sou kolikrát fakticky mimo. to člověk manévruje a naznačuje a ono to nic, tak si říkám že asi prostě nechápou co vlastně chcu
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Imho stačí, každopádně se mi nikdy nestalo, že by na mě někdo začal odbočovat. Myslím, že si mě všimnou až když je předjedu. Ale fakt je, že to dělám, jen když je relativně volno. V podstatě ty lidi nechci prudit.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ALRAUNE: 30 metrů je na dálnici nic, v těch rychlostech.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    No, proto to nesmí být myška. Když se zařadím třicet metrů za ním tak proč by mi uhýbal?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ALRAUNE: Do té chvíle, než tě někdo z nich v tu samou chvíli zrovna uvidí a přesně v tentýž okamžik ti začne uhýbat.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Tedy, není to hezký, ale přiznávám, že když je pravej volnej, tak ty lidi prostě podjedu. Plynulosti jízdy to prospívá.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SMALLRICCIO:
    ALRAUNE: ja bych si predevsim prala, aby plaz vysmahl do pravyho...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GUDRUN: Když začneš předjíždět dost daleko od plaza, budeš tam mít víc... i když tě asi vybliká stejně :) D je snad nejprasáčtější dálnice v celý Evropě.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    vcera vecer cestou do jiznich cech a dneska vecer zpatky na tom kousku D1 opakujici se situace, tri pruhy, v prostrednim se nekdo sune 90, nepredjizdi kamion, ale setrvale jede... dojedu, chci predjet v rychly, jedu tak 115, dojede me frajer 150tkou a vyblika. Ze se na to nevybodnou.
    MASOO
    MASOO --- ---
    jo, to ten muj super pan blinkr taky vubec nedal, jeste k tomu...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    KAMPA: Na dálnici, zdá se mi, už nedává blinkry skoro nikdo, auta se pomalu sunou z pruhu do pruhu. Nejdřív začne lehce vybočovat a najednou je v levým, pak zas v pravým, prostě tak driftujou.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no nebo co me totalne irituje, jsou ridici, co nedavaj blinkry - dle meho jsou to bud uz vyhorely ridici, kterym to prijde zbytecny nebo naky ignoranti.
    co je za problem, kdyz vyjizdim z kruhaku dat blinkr?
    nebo taky parada, kdyz stoji na krizovatce a neblika , kam jede?
    DIVA
    DIVA --- ---
    přitom sama řídím kurýra na fordce z kterého není výhed vůbec a je to problém, člověk musí furt vědět koho předjel a koho má vidět ve zpětném když se chce zařadit. nechápu jak to někteří dlabou
    DIVA
    DIVA --- ---
    ad náklaďáky a dodávky, docela mě bere jak jsou schopní ingorovat mrtvý úhel. několikrát se mi už stalo že se mě někdo pokusil (nejspíš nechtíc) vytlačit z cesty. a to teda není žádná hitparáda
    DIVA
    DIVA --- ---
    MASOO: jo to mě sere, že když musím soustředěně řídit (brzdit, manévrovat) nezvládám troubit a nadávat. ale ti co vjíždějí z připojovacího do předjížděcího pruhu, tje fakt masakr, nechápu (ale taky potkávám)
    MASOO
    MASOO --- ---
    no musim si zvykat, kdyz chci vetsi auto
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Masoo - tyjo, si debilek asi vubec neuvedomil, co mohl zpusobit. no hlavne ze se nic nestalo.
    me takhle jednou predjizdel kamion na okrsce a v protismeru se na nej ritil osobak, takze kamionak se snazil dostat rychle do pravyho pruhu, kde sem byla ale ja, takze sem to zbrzdila jaxem mohla a malem sme skoncili nekde na poli. taky nic moc zazitek.
    nechutny bylo, jaxe na me z leva ritil obr x tunovy monstrum.
    MASOO
    MASOO --- ---
    já jsem byla tak soustředěná a svírala jsem volant, že už mi na klakson nezbyla ruka, a pak při přejíždění jsem zas makala, abych byla od něj co nejdál!!!
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Mě to tam hodil takle v létě kamion. AUto mělo silně přes dvě tuny, Grad Voyager a měla jsem tam tak stošedesát, přičemž on mi to tam prdnul tak v osmdesáti. Brzdy má Voyader dobrý, ale vevnitř jsem měla děti 7 a 10, postiženého kluka a kamarádku. No, musím říct, že jsme troubila po celou dobu, co jsme kamion potom předjížděli celá posádka měla za úkol ukazovat z okna fakáč.
    MASOO
    MASOO --- ---
    hlavně ubrzdit to naložený auto lidma, který má skoro dvě tuny....
    a když vim, že airbag mám jen já
    prolítlo mi to pak všecko před očima, co se mohlo stát, byla jsem rozhozená až na tu pumpu, tam ještě k tomu on vedle mě platil na kase, že jsem z toho poztrácela nějaký věci z tašky neznámo kam...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam