• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přišel mi katalog Doma je doma a řeknu vám, tam by se dal vybavit interiér v duchu klubu. Patchworková křesla, jakože retro nábytek, kýčovité obrazy a ještě kýčovitější tapety - všehno mají :o)
    DOMA JE DOMA
    http://www.domajedoma.cz/
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    GAME: mozna by jim nekdo moh rict, co mi povidala jedna cinska znama. Ze zasadne nikomu nerikaj hodinu narozeni. Je to velmi soukromej udaj, protoze na zaklade ni je mozny vypocitat spoustu veci a je potrebna pokud na vas chce nekdo uvalit kletbu. samozrejme se vyuziva i k prijemnejsim vecem jako vhodne datum a cas svatby trebas. takze dulezite vedet a dulezite nikomu nerikat. Teda nerikam, ze je to plosne v cele Cine, to nevim. Ale minimalne u znamy se tim ridej
    GAME
    GAME --- ---
    umiernenejšia forma šíriacej sa epidémie:
    http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4775840

MALATI
    MALATI --- ---
    DANNIEL:
    NEJVICLEF: Asi to tak bude. Pokud Vím, tak ve Švédsku patří všechny byty několika rodinám. Výhodou je kromě slušného nájmu a rychlého řešení jakýchkoliv potíží hlavně to, že byty zařizuje architekt. Jasně, samá Ikea, ale mnohem lepší, než harampádí posháněné po bazarech nebo poděděné z celé rozvětvené rodiny....
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    DANNIEL: uplne mi mluvis z duse, hele. Kvuli nove vznikajicim park. zonam jsem potrebovala do najemni smlouvy pripsat pritele. Majitel to udelal rychle a bez problemu, novou smlouvu mi napsal rovnou na dalsi asi 3 roky (jste tu uz 6 let, tak at to nemusime rok co rok prodluzovat). Tady v Dejvicich ma 3 baraky a je to nejlepsi a nejlevnejsi bydleni, jakyho se mi mohlo dostat. Na vsem se s nim da v klidu domluvit, chtela jsem napr. novou koupelnu a ajnclik, navymejslela si nesmysly, ale vsecko zaplatil - resp. jsme se domluvili, co kdo bude platit). (On pres 80 tis., my tak 30). Vybaveni mam teda az na par drobnosti vlastni, takze tam mi slevu neda :) Musim teda zaklepat, ze najemniky v pritelove byte mame taky slusny, maj tam sice nejakej zverinec, ale cert to vem, vybaveni maj taky svoje.
    Obcas koukam, co se tak da koupit/pronajmout za byty a musim uznat, ze to byva ultrapeklo, obzvlast ty najmy. Prijde mi, ze mam nejlepsi koupelnu v celejch Dejvicich :D
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    GAME: a je to mezinarodni...
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    jak tady ctu ty najemnicky stesky - kdyz sem pred lety hledal najem, hledal sem predevsim pricetnyho prinajimatele, idealne firmu nebo nekoho kdo vlastni cely cinzaky a je to pro nej obziva a denni chleba.. nejhorsi sou totiz dedici, co jim spad do klina byt po babicce a oni ted maj pocit ze maj zlaty vejce, ale povedomost o zakonech, smlouvach a pavidlech zadnou. Leta bydlim v byte, jehoz majitelka ani nezije v CR, tady ji to spravuje segra, co na to ma spravcovskou firmu, smlouva jednoducha, vsechno funguje - opotrebeni a drobny opravy do litru resim ja (zarovky, revize kotle, atd), drazsi veci teoreticky pronajimatel, prakticky jsou radi ze si to vyresim sam a jen ji zavolam, cokoliv neco stoji, o to se snizi najem, easy, nejdrazsi zatim byla nova lednicka, ani neresila co vyberu a kolik to bude stat, dyt tam koneckoncu bydlim ja. Taky sem tam na svy naklady predelal terasu (to nebyla nutna oprava), co se tyce uprav bytu mam ve smlouve jen klauzuli, ze pokud to snizi hodnotu nebo standard bytu, musim to uvezt do puvodniho stavu... jak sem tak pochopil z hovoru, je to tam prave proto, ze ji v jednom byte najemnik vymaloval na cerno...
    Z druhe strany z pozice pronajimatele to znam od nasich, v tom se shodnem, des a bida, ja jako najemnik jsem neco jako myticky jendorozec, krome sebe sem se s tim jeste nepotkal, me by chtel kazdej :-)
    Ted ale resim problem tretiho radu... hledam byt ke koupi a teda mam pocit, ze sem muzu klidne linkovat kazdej jeden inzerat co najdu na bezeralitky.cz
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FREEPIDA: Tyhle Versailles v panelácích nebo typových rodinných domcích...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    NICORETA: Mě se ty barvy zvrácenym způsobem líběj (i ty divoký kombinace), ale tohle pro mě vždycky ztroskotá na detailu - zářivý bílý radiátor, divná podlaha, co prozraděj, že jsi kdesi v bytovce... A ano ty oči...:)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    NELLAS: To bude asi jejich svatba.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GAME: To mivaji i v muzeich.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    vy, co máte domy plný prázdnejch bytů, my se chceme na jaře stěhovat do Prahy a rádi vám budeme tvořit základ slušného nájemnictva :-)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    GRISS: Navíc i ta stylizace připomíná parte.
    GRISS
    GRISS --- ---
    GAME: spíš mi to evokuje úmrtí v rodině...to se většinou tomu dotyčnému zastaví čas... s dětmi to naopak letí jako voda...nebo ne?
    GAME
    GAME --- ---
    šíri sa to ako epidémia ...
    jedna od nás
    http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4775738

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Jim se narodily buráky v čokoládě?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Martina L. (Levama) ID 146742 Neše nejdůležitější chvíle...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    a tohle nebylo
    Dům skrývá divné tajemství. Američanka svou posedlost Evropou přehnala - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...ickym-nabytkem-dui-/dum_osobnosti.aspx?c=A160209_104941_dum_osobnosti_web
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam