• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HUDOUS_ML: tak tenhle zpusob s tim provesenim mi u velkejch obrazu prijde hodne nestastnej
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    HUDOUS_ML: On celej ten byt vypadá hezky. Škoda, že v paneláku by to bylo jako pěst na oko :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SEDELAVLOKALE: praktikuju to stejne. Mam na zdi v kuchyni napnuty dve ocelovy lanka, vesim na to uplne vsechno.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEDELAVLOKALE: cooming out - já mám takhle nalepené na úzkém, vysokém zrcadle (imho tak 30x100) na šatní skříni starý rodinný fotky. Hlavní účel je, že jsem v pronajatém bytě a zrcadlo v ložnici mě krom obyčejně sere a potřebovala jsem ho nečím zakrýt. Zrcadlo patří do předsíně, ne vedle postele. Varianta na strop nad postel je něco jiného ;-)

Fotky jsou tam nalípané takvou tou lepicí žvejkačkou a vzájemě se překrývaj a teda některé rovně, některé našikmo, tak aby to tak nějak vycházelo. Tím jak jsou černobílé, případně do sépiova, tak to vypadá přijatelně.

Fotku nedodám, bo jsem teď na tři týdny pryč.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    CNV: No to je teda mazec, ci udělá šest písmenek.
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: Myslím, že jsem to rozlouskla. I normální nápad "navěsíme si na zeď fotky" se dá zkurvit pouhým jedním kouzelným slovíčkem: Family!

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamaradka nevedela, co se zdi kolem schodiste, tak tam nahodne v prubehu par let povesila, co ji prislo pod ruku...i pohledy ode me z cest, vykresy deti a ruzne dalsi blbosti. Noa vysledek (ktery stejne neni finalni) je tak genialne bizarni a vsechny to hrozne bavi. S tou kamaradkou se ridime heslem "hlavne se z toho neposrat"...kdyby se tim ridily i bydleny, mozna by si nezasiraly byt kravinama, nad kteryma by ale jistojiste holky z mimace bledly provans-home zavisti...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dejte si ty fotky na nástěnku nebo magnetickou tabuli :-P
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    AMAZONKAAA: sit je fajn a jeste jsem si vzpomnela na tohle:

Umbra Foto Display Hang It | design3000.de
    https://www.design-3000.de/Foto+Display+Hang+It.html
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    Teď by to chtělo odhalit podstatu rozdílu mezi tvorbou a tvořeníčkem.. ;)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ZUZKAOU: Tak ještě trochou vkusem vládnu, takže tohle nechci :D A stojací, či jakékoli položené hovadiny nikde než za sklem mít nemůžu. Prvak kvůlivá kočkám, druhak nesnáším volně stojící lapače prachu :)

KAIAFOX: Ta síť je super nápad. A i by to šlo dohromady s naší náturou. Díky :) Snad po tom kočky nepolezou, ale síť na balkoně taky nechávaj žít :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tady jsou nějaký je pár takovejch, co by se mi i líbily, ale přijde mi že to funguje líp s černobílejma fotkama, a nebo to musí být záměrně focená série portrétů v podobném barevném ladění.

Gallery and Photo Wall Inspiration Ideas
    http://www.theidearoom.net/2015/07/photo-wall-ideas-inspiration.html
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    AMAZONKAAA: Tohle mi pripada jako celkem dobrej napad.. http://madeupstyle.blogspot.cz/2016/02/diy-gold-wire-memo-board-how-to.html ..fotky si tam pripnes klipama/kolickama/sponkama a muzes je podle nalady menit, jak se ti zachce.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMAZONKAAA: cokoliv domalovávanýho bude strašný kýč. Tečka. Pokud to jsou dobrý fotky, tak fungujou samy o sobě. Nepotřebuješ k tomu něco domalovávat.

Pokud to jsou běžné rodinné cvaky, či podle jednoho kopyta dělané portrétní fotky, které nefungují samy o sobě, tak je dej do malých stojacích rámečků a někde na nějaké volnější ploše je nech stát a necpi je na zeď.

Ale koukám, že internet umí najít spoustu pekla i s jednoduchými rámečky.

HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    AMAZONKAAA: a co třeba natáhnout lanko a fotky na něj připnout?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    NEJVICLEF: Já bych do právě chtěla pojmout jako domácí tvorbu... Ne až tak rámečky, jako podklad, kterej k tomu chci udělat. Místo stromu mě napadla notová stupnice, Ale zas nechci ty fotky v lajně. Ten strom s větvema je na to svým způsobem ideální, ale má to každej a kolikrát už je to fakt kýč, tak jsem myslela, když tu každej všechno utře, že třeba někdo hodí lepší nápad...
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    AMAZONKAAA: pac nemam bilou zed v loznici, tak jsem si koupila v Ikea
    . Normalne ramuju kazdou fotku zvlast, ale byl to pro set z jedny dovoleny a byla jsem proste lina to resit.
    V Hornbachu se da sehnat vic ramu a barevnych, nebo si nech nejake udelat na zakazku podle velikosti fotek. Povesit to pak muzes podobne ...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AMAZONKAAA:
    - vybrat opravdu zásadní a dobré fotky
    - zredukovat je na desetinu
    - co zbyde hezky zarámovat (proboha ne kliprámy) a pověsit na jednu zeď
    - za rok půlku sundat a jednu fotku přidat
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMAZONKAAA: skoro všechny slušný fotky se dávaj do jednoduchejch rámečků s černým fotopapírem po okraji. Není důvod znovuobjevovat Ameriku, kor když 99% objevů dopadá tragicky.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam